Stravos
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels cursus voor bedrijven

Bent u als werkgever op zoek naar een professionele taalcursus? Dan biedt The Square Mile precies de cursus die u nodig heeft. Of dit nu een zakelijk Engels cursus is of een training technisch Engels. Ook voor heel veel andere talen kunt u bij ons terecht. Van Nederlands tot Arabisch en Russisch. The Square Mile trainingen zijn gericht op verschillende vakgebieden en daarbij afgestemd op uw functie. Zo krijgt u kennis aangeboden waar u in de praktijk mee vooruit kunt.

Taalinstituut The Square Mile

The Square Mile verzorgt taaltrainingen voor bedrijven en organisaties die internationaal zakendoen. We zijn actief door heel Nederland en beschikken over een flexibele aanpak, aangepast aan uw wensen. Onze trainers komen graag bij u langs om de trainingen incompany te geven. Dit doen we voor groepen, maar ook individueel. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om online trainingen te volgen. Zo kunt u op afstand lessen volgen, op de plaats en tijd die voor u het beste uitkomt. Voor welke manier u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een vaste trainer en de begeleiding die u nodig heeft om uw leerdoelen te behalen.

Training afgestemd op uw wensen

Een taaltraining van The Square Mile is niet alleen aangepast aan uw branche en functie. Er wordt ook gekeken naar eventuele leerdoelen, om de training nog gerichter te kunnen samenstellen. In sommige functies is specifieke taalkennis vereist en hierop wordt de lesstof afgestemd. Het maakt bijvoorbeeld een verschil of u vooral vloeiend wilt kunnen spreken, of juist meer de nadruk wilt leggen op schriftelijk communiceren. Daarbij is het van belang of u kiest voor een uitgebreide cursus, of juist gaat voor een spoedcursus. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij zorgen voor een effectieve taaltraining op maat.