Stravos
Image default
Onderwijs

Aanvullende opties voor het basisonderwijs: aardrijkskunde

Heeft uw kind moeite om op het basisonderwijs mee te komen bij het vak aardrijkskunde? Of is uw kind juist te ver vooruit en heeft deze moeite om gemotiveerd te blijven? Misschien bent u een leraar en heeft u een klas met enkele leerlingen die in deze groepen vallen? In al deze gevallen zijn de aanvullende methoden van Educatieve Uitgeverij Kinheim een goede keuze voor het basisonderwijs in aardrijkskunde. Deze methoden zijn ontwikkeld voor leerlingen van verschillende leeftijden, met verschillende leerbehoeften en in een aantal vakgebieden. Het is een ideale manier om de kinderen die op een ander niveau zitten dan de rest van de klas toch bij de lessen te betrekken.

Zelfstandige leermethoden

De series die door deze uitgeverij voor het basisonderwijs en dan voor aardrijkskunde worden aangeboden bestaan uit verschillende methoden. U kunt zich dan dus niet alleen op aardrijkskunde richten, maar ook op een onderdeel daarvan of een bepaalde leerbehoefte. Zo kunt u een serie uitkiezen die zich bezighoudt met topografie, of die aardrijkskunde uitlegt door middel van puzzels of werkboeken. Uiteraard is het ook mogelijk om te investeren in atlassen en werkgidsen. In alle gevallen kan uw kind of uw leerling zelfstandig aan het werk en zo op een motiverende en uitdagende manier meer leren over het vak.

Voor elke leerling een oplossing

Het mooie van de methoden van de Educatieve Uitgeverij Kinheim is dat er voor elke leerling een oplossing wordt aangeboden. Er zijn mogelijkheden voor peuters tot kinderen in groep acht en voor leerlingen met verschillende leerbehoeften. Daarbij worden er series in verschillende vakgebieden aangeboden en is in het basisonderwijs aardrijkskunde niet het enige vak dat u kunt stimuleren. De mogelijkheden zijn groot en bij deze uitgeverij vindt u vast wat u nodig heeft om uw leerlingen of uw kind van het juiste aanvullende lesmateriaal te voorzien.

https://www.kinheim.com/