Stravos
Image default
Onderwijs

De voordelen van Shiftbase op een rij

Shiftbase weet zich te onderscheiden van andere planprogramma’s door allerlei handelingen te bundelen in één pakket. Dit zijn de belangrijkste functies van Shiftbase:

personeelsadministratie;

planning;

urenregistratie;

verlofregistratie;

rapportages;

prikklok;

mobiele rooster app.

De software is geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren. Van transport en facilitair tot beveiliging en hotel. Van horeca en Retail tot recreatie en productie. Shiftbase is ISO gecertificeerd. Het internationaal erkende 27001:2017 certificaat garandeert dat er verantwoord en veilig met jouw gegevens wordt omgegaan. Er wordt voldaan aan alle regels en wetten op het gebied van informatiebeveiliging.

Ook in coronatijd staan de Shiftbase servicemedewerkers voor je klaar. In het online helpcenter staan allerlei handleidingen en word je gewezen op nieuwe functionaliteiten. Stel je prijs op een wekelijkse update per mail? Je kunt je er online voor aanmelden. Het Shiftbase team beheert een eigen YouTube-kanaal. Dit staat boordevol handige instructievideo’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn teams, afdelingen en diensttypen aanmaken; inloggen en wachtwoord veranderen; diensten inroosteren, kalenders synchroniseren; vaardigheden toevoegen et cetera. Abonnees krijgen automatisch een melding als er een nieuw filmpje is geplaatst. Chatten met Shiftbase kan ook. Ga naar Shiftbase.com en klik rechts onderaan op de blauwe cirkel met het wit tekstwolkje. Soms is het nodig dat er iemand even met je meekijkt. Dat kan op afstand. Shiftbase maakt hierbij gebruik van de tool AnyDesk die geschikt is voor Windows en macOS. AnyDesk kun je via de Shiftbase site downloaden Zodra je een tijdelijke inlog op je desktop / laptop / tablet geautoriseerd hebt, gaat de dienstdoende helpdeskmedewerker aan de  slag. Is het probleem opgelost? Je kunt AnyDesk weer verwijderen of laten staan voor een eventuele volgende sessie. Gewoon bellen of mailen met Shiftbase kan natuurlijk ook. De telefoon wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur opgenomen. Dit is het nummer: +31 23 711 40 54. Mails kun je sturen naar info@shiftbase.com. Ze worden binnen een paar dagen beantwoord.

https://www.shiftbase.com/nl/