Stravos
Image default
Aanbiedingen

Gripzakken: raak nooit meer iets kwijt

Zakken zijn nodig voor het opslaan of verpakken van uw producten. Gripzakken zijn hiervoor de ideale oplossing. Dit verpakkingsmateriaal staat ook wel bekend als hersluitbare zakjes, ritszakjes, plastic zip bags, sealbags, gripseal zakken of ziplock bags. Grijpzakken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kan je kleine producten als schroeven of spijkers tot grote producten als tassen of kleding eenvoudig opslaan of verpakken. In deze blog lees je alles over waarom jij gripzakken moet gebruiken en waar je deze kan kopen.

De ideale oplossing 

Er zijn veel redenen op te noemen waarom een gripzak de ideale oplossing voor jou is om producten op te slaan of te verpakken. Een gripzak is een handige verpakkingsvorm voor kleine materialen. Schroeven, spijkers, bouten en dergelijke kleine producten worden vaak verpakt in een gripzakje zodat je het niet kwijt kan raken. Maar een gripzak kan ook worden gebruikt voor het verpakken van snoepgoed, documenten, kralen of kettinkjes. Een gripzak is afsluitbaar zodat er geen vocht bij jouw producten kan komen. 

Verschillende soorten en maten

Gripzakken zijn er in allemaal verschillende soorten en maten. Zo beschik je altijd over een geschikt gripzakje voor al jouw materiaal. De standaard gripzakjes hebben een dikte van 50 micron (de dikte van een plastic tas) en zijn transparant. Daarnaast zijn er varianten te verkrijgen met een dikte van 70 en 90 micron. Gripzakken zijn ook verkrijgbaar met een ritssluiting.

Om materiaal te sorteren of te labelen kan het handig zijn om op een verpakking iets te schrijven. Daarom bestaan er ook gripzakken waar je op kan schrijven. Deze zakken zijn voorzien van schrijfvlakken. 

Blok Packaging

Wil je graag gripzakken bestellen? Dan ben je bij Blok Packaging aan het juiste adres! Op de website van Blok Packaging vind je een breed assortiment aan gripzakken waar je uit kan kiezen.  Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Meer weten of advies nodig? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Blok Packaging of bekijk de website. 

 

https://blokpackaging.com/