Stravos
Image default
Beauty en verzorging

Voor een laserbehandeling in Zuid-Holland kunt u bij Van Lennep Kliniek terecht

Bent u op zoek naar een kliniek waar u een afspraak kunt maken voor een laserbehandeling? Woont u in de provincie Zuid-Holland? Dan kunt u bij de hoog aangeschreven kliniek Van Lennep Kliniek terecht. Van Lennep Kliniek heeft meerdere vestigingen. Er zijn twee vestigingen te vinden in Den Haag, in de Frederikstraat 70 en op het Willem Witsenplein 7. De andere vestiging is te vinden in Oegstgeest, in De Kempenaerstraat 28. Bij alle drie de vestigingen kunt u voor de deur parkeren. In de Frederikstraat in Den Haag geldt betaald parkeren en in De Kempenaerstraat in Oegstgeest geldt een parkeerschijf. Op het Willem Witsenplein in Den Haag kunt u gratis parkeren.

Het team bestaat uit uitstekend opgeleid personeel

Bij Van Lennep Kliniek is alleen uitstekend opgeleid personeel werkzaam. Het team bestaat uit huidtherapeuten, cosmetisch artsen en een plastisch chirurg. Uw eerste afspraak is altijd een intake gesprek en altijd vrijblijvend. Afhankelijk van uw wensen heeft u een afspraak met een huidtherapeut, cosmetisch arts of plastisch chirurg. Het te behandelen gebied wordt grondig bekeken, uw huidtype wordt bepaald en uw wensen worden besproken. Aan de hand hiervan wordt, in samenspraak met u, een behandelplan opgesteld. Voor iedereen zal dit behandelplan anders zijn, er wordt altijd gekeken welk behandelplan het meest effectief zal zijn bij u als persoon. Vindt u het best spannend om een behandeling te ondergaan? Dit kunt u te alle tijden doorgeven, de specialist houdt hier rekening mee en zal u op uw gemak stellen. De meeste behandelingen zijn geheel tot bijna pijnloos. Mocht u dit willen kunt u bij sommige behandelingen kiezen voor een verdovende zalf.

Microneedling behandeling in Den Haag en Oegstgeest

Een behandeling die aangeboden wordt bij Van Lennep Kliniek en verschillende vormen van huidverbetering biedt is de microneedling behandeling. Heeft u hier al eens over gelezen en zocht u een kliniek waar ze deze behandeling uiterst bekwaam kunnen uitvoeren? Voor microneedling Den Haag of Oegstgeest kunt u met een gerust hart bij Van Lennep Kliniek terecht.

Wilt u graag een afspraak maken bij Van Lennep Kliniek? Dit kan eenvoudig via de website door op de button ‘maak een afspraak’ te klikken. Wilt u liever persoonlijk uw afspraak maken? Dit kan ook, via de mail info@ vanlennepkliniek.nl of telefonisch op nummer 070-7370088. De front-office medewerkers van Van Lennep Kliniek staan u graag te woord. Ook bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Van Lennep Kliniek.

https://www.vanlennepkliniek.nl/