Stravos
Image default
Beauty en verzorging

Meesterlijke trouwringen op bijzonderetrouwringen.nl

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! In deze drukke tijden komt er van alles op jullie af. Het opstellen van de gastenlijst, het uitzoeken van de trouwlocatie en de ringen natuurlijk.! Van juwelier naar juwelier om exclusieve trouwringen te bekijken, is nogal tijdrovend. Daarom de tip eens een kijkje te nemen op bijzonderetrouwringen .nl.

Dit is geen webshop, trouwringen zijn niet geschikt om online te verkopen. Zo’n ring koop je één keer in je leven. Je moet ‘m zien, aanraken, passen, nog een keer goed bekijken et cetera. De website van Bijzondere Trouwringen is bedoeld als eerste kennismaking met de collectie trouwringen van edelsmid Hildardjan Verweij.

Hij heeft de opleiding tot goudsmid gevolgd in Schoonhoven. Verweij draagt de titel meester-goudsmid en hij mag het meesterteken voeren. Iedere smid die in Nederland zilveren en gouden voorwerpen vervaardigt, moet daarop een persoonlijk teken achterlaten. Dit is sinds 1503 verplicht. De reden? Zo is altijd te achterhalen wie het object gemaakt heeft in het geval er iets mis is met het zilver- of goudgehalte.

Wat voor trouwringen maakt Hildardjan Verweij? Heel mooie, originele en speciale ringen. Trouwringen in witgoud zijn populair. We hebben het dan over een mengsel van goud met palladium of goud met nikkel. Qua tint doet witgoud denken aan platina en zilver. Een voorbeeld van een geweldige trouwring in witgoud is die met een blauwe diamant baguette. De ring heeft de toepasselijke naam Oceano meegekregen.

De Oceano bestaat uit 14 karaat witgoud. Zowel de dames- als de herenring is 7 mm breed. De baguette diamant weegt 0,27 crt VVS. Crt staat voor Carat niet te verwarren met karaat bij goud. Wat de diamant betreft, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld wit of groen. Een tweede voorbeeld van een aantrekkelijke trouwring gemaakt van witgoud is de Vita. We kunnen hier best spreken van een eigenzinnige vormgeving. De ring bestaat uit speelse, kronkelende lijnen waarbij matte en glanzende gedeeltes elkaar afwisselen. De Vita bevat 14 karaat witgoud. Het smalste deel van deze trouwring is 3,0 mm en het breedste stuk 7,3 mm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/