Stravos
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom jij voor een domeinnaam bij Oxilion moet zijn!

Dit is waarom jij voor een domeinnaam bij Oxilion moet zijn!

 

Als je voor de online vindbaarheid van je bedrijf een domeinnaam nodig hebt, is het aan te raden om een kijkje te nemen bij Oxilion. Dit bedrijf is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan jou bovenal goed op weg helpen met het online vindbaar maken van jouw onderneming. Natuurlijk weten wij ook dat er heel veel plekken zijn waar je een domeinnaam kunt claimen en is het dus ook niet helemaal zonder reden dat we over Oxilion beginnen. Waarom jij met jouw bedrijf het beste naar Oxilion kunt gaan, lees je in dit blog. Lees vooral gauw verder!

Zeg gedag tegen spam

 

Door een domeinnaam bij Oxilion aan te schaffen, zeg je in de toekomst gedag tegen spam. Spam is een enorm probleem voor voor kleine-, maar ook voor een boel grote ondernemingen. Zo kost het niet alleen veel tijd om spam te blokkeren, maar loop je ook constant de kans om gehackt te worden en kostbare data verloren te zien gaan. Met de anti-spam oplossing van Oxilion hoef je hier geen zorgen meer over te hebben!

Mail fall-back service

 

Het is daarnaast mogelijk om bij je domeinnaam een mail fall-back service aan te schaffen. Hiermee verzeker je jezelf ervan dat er voortaan geen mail meer verloren zal gaan als je mailbox vol zit. Het kan natuurlijk zijn dat je je mailbox een tijdje niet checkt, maar om dan ineens kostbare mails verloren te laten gaan, is wel wat zonde. Verzeker jezelf ervan dat dit in ieder geval nooit meer hoeft te gebeuren door de mail fall-back service van Oxilion aan te schaffen bij de aanschaf van je domeinnaam!

 

https://www.oxilion.nl/