Stravos
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions One by One

 

Wimperextensions One by One

 

De mooiste wimpers dankij One by One wimperextensions

 

Droom jij ook weleens van sensuele lange wimpers? Met mascara en nepwimpers kom je soms al een heel eind. Maar om de ultieme verleidelijke wimpers te creëren, kun je het beste wimpers One by One laten zetten. Met deze techniek wordt er op elke wimperhaar een voor een een extension gezet, wat zorgt voor een natuurlijk effect. Het grote voordeel van wimperextensions One by One laten zetten, is dat je de vorm aan kan laten passen aan je eigen wimpers. Je kunt dus kiezen uit verschillende soorten wimperexension-haartjes, die zullen variëren in krul en lengte. Je kan er dus voor kiezen om volumineuze wimpers te laten zetten, of juist voor een subtielere look en alleen de buitenkant van je ooghoek langere wimpertjes te laten zetten. Beste wimperserum gebruiken?

 

De voordelen van One by One Wimperextensions

 

Zoals eerder gezegd, is de natuurlijke look die kunt krijgen middels de One by One techniek een groot voordeel. Je kunt je eigen wimperlook customizen door uit extensions te kiezen van verschillende lengtes en diktes. Nadat je je wimpers One by One hebt laten zetten, hoef je je een aantal weken lang geen zorgen meer te maken om je wimpers. Je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig, dus bespaart dit ’s morgens weer tijd uit. Eventjes in model kammen met een schoon mascaraborsteltje is genoeg! Wel moet je met een paar dingen rekening houden, zodat je optimaal van je volle wimpers kunt genieten. 

 

Hoe kun je wimperextensions het beste verzorgen?

Nadat je je wimperextensions One by One hebt laten zetten, moet je er allereerst voor zorgen dat je ogen de eerste 24 uur niet in aanraking komt met water of stoom. Het vocht kan de wimperlijm namelijk aantasten, waardoor de wimperextensions mogelijk niet goed zullen aanhechten. Je kunt dus het beste het douchen even een dag overslaan. Je kunt verder wel oogmade-up dragen en op de wimperextensions mascara gebruiken, maar dit mag niet waterproof zijn. Waterproof mascara krijg je er namelijk alleen af als je reiniger gebruikt op basis van olie, en laat die olie nou net heel slecht zijn voor de lijm! Wat je het beste kan doen, is een wattenschijfje gedrenkt in olievrije remover zachtjes op je oogrand deppen. Ook zijn er speciale schoonmaakborsteltjes verkrijgbaar. Verder kun je het beste niet in je ogen wrijven (al is dit ook eigenlijk niet goed wanneer je geen wimperextensions hebt!) en niet op je buik slapen. Je extensions kunnen hierdoor sneller eraf vallen of de verkeerde kant op gaan staan.

 Of toevallig naar een heel anders iets opzoek? Een Slotenmakers Gids?

https://droomwimpers.nl