Stravos
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een professionele mediaproductie voor uw bedrijf!

Een radiocommercial maken? Dat kunt u zeker overlaten aan het team van Studio QKLQ. Een spot voor een theatervoorstelling, een reclame voor een online taartenwinkel en voor een uitzendbureau. Dit is zomaar een greep uit recente producties van Studio QKLQ.

Van A tot Z creatief

Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk samen met u de marketingdoelstellingen te definiëren. Zodra die duidelijk zijn, komen we met een aantal creatieve voorstellen om uw unieke product of dienst aan te prijzen. Dit aangevuld met een heldere call-to-action om echt te bereiken wat u wilt bereiken. Vanaf de eerste brainstorm tot het moment van on air gaan, kunt u op Studio QKLQ rekenen. Het script, de muziek, de voice-over en het inkopen van zendtijd: we nemen het allemaal voor onze rekening. U krijgt een totaalpakket waar een aangenaam prijskaartje aan hangt.

Radiospot? Productvideo?

U wilt een radiospot maken? Studio QKLQ is een betrouwbare partner. Tot onze klanten behoren onder andere De Bezige Bij, HISWA en ABN AMRO. We hebben geen vast format, want iedere spot maken we helemaal op maat. Dat is ook de reden dat we in eerste instantie uitgebreid met u overleggen. Wat wilt u bereiken met de radiocommercial? Voor welke doelgroep is de spot bedoeld? Wilt u alleen iets bekend maken of wilt u ook dat de luisteraar actie onderneemt? Gaat u voor een vrolijke of serieuze toon? Deze en nog veel meer vragen willen we eerst beantwoord hebben. Soms is het slim een radiospot aan te vullen met een een bedrijfsvideo, productvideo, animatie of live registratie. Dit is een slimme manier om een brede en grote doelgroep via meerdere kanalen te bereiken. Studio QKLQ is er 100% voor u als u behoefte heeft aan een unieke mediaproductie. We zijn te bereiken via +31 23 3690999 en info @ studioqklq.nl.

https://www.studioqklq.nl/