Stravos
Image default
Woning en Tuin

Vouwgordijnen elektrisch bedienbaar

Vouwgordijnen elektrisch bedienbaar

Net als bijna iedere andere raamdecoratie is het ook mogelijk om vouwgordijnen elektrisch bedienbaar te kopen. Het gebruik van elektrische raamdecoratie en met name elektrische vouwgordijnen wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo verwonderlijk omdat de gehele samenleving steeds meer kiest voor geautomatiseerde oplossingen. Steeds meer producten worden elektrisch aangeboden om u te voorzien on uw behoeften. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Het kan zijn dat uw ramen gewoonweg te groot zijn om met de hand te bedienen, het kan voorkomen dat vouwgordijnen 6 meter hoog zijn of 5 meter breed. Dit is meestal te zwaar om met de hand te bedienen, kies dan een elektrische variant.

Ook is het gebruik van de smartphone een belangrijke reden voor de toename van elektrische vouwgordijnen. Er is tegenwoordig voor alles wel een app te vinden, zo kunt u ook de elektrische vouwgordijnen met een app bedienen. Somfy levert bijvoorbeeld de Tahoma box en de Connexoon. Beide zijn een kastje die wordt gekoppeld op uw router/wifi en u kunt vervolgens de app downloaden. Met de app kunt u de vouwgordijnen bedienen met uw telefoon en/of tablet. Naast het bedienen van de raamdecoratie kunt u nog meer producten bedienen mits deze compatibel zijn met Somfy, denk eens aan verlichting of een camera systeem om uw woning. Het voordeel van elektrische vouwgordijnen is dat u met 1 druk op de knop alle raamdecoratie tegelijk kunt bedienen. Met de app kunt u zelfs scenario’s instellen zoals een scenario “televisie kijken”. Er gaan dan 3 lampjes gedimd worden, er komt een scherm uit het plafond, de thermosstaat gaat naar 21 graden en alle gordijnen en vouwgordijnen in de woonkamer zullen sluiten. Dit is een voorbeeld wat er mogelijk is met de app bediening. BlindDesign heeft zich de laatste jaren meer en meer toegelegd op het gebruik van elektrische raamdecoratie. Door zich al jaren de specialist te kunnen noemen onderscheidt BlindDesign zich van andere leveranciers. Neem gerust eens contact op of het mogelijk is om bij u thuis ook elektrische vouwgordijnen toe te passen. In principe is er voor iedere situatie wel een oplossing.

Elektrische vouwgordijnen zijn leverbaar als 12V, 24V en 230V oplossingen. De motoren kunnen op een domotica systeem worden aangesloten of zijn te bedienen met een afstandsbediening. In alle gevallen werken wij uitsluitend met d ekwaliteit motoren van Somfy. Op de elektrische componenten bieden wij en Somfy een garantie van 5 jaar.

https://blinddesign.nl/elektrische-vouwgordijnen/