Stravos
Image default
Aanbiedingen

De liefste geboortekaartjes voor een meisje

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting van een lief, klein mensje. Een tijd waarin veel geregeld wordt voor de komst van de kleine spruit. Denk aan de babykamer, de kraamhulp en thuis of ziekenhuis bevalling en natuurlijk ook de geboortekaartjes. In deze blog nemen wij je mee in de wondere wereld van de geboortekaartjes voor een meisje. Dus als je in verwachting bent van een dochter, lees dan snel verder.

Geboortekaartjes voor ieder budget

Zodra op internet gaat zoeken naar geboortekaartjes voor je dochter wordt je overspoeld met diverse websites die allemaal prachtige kaartjes aanbieden. Niet alleen de keuze in ontwerp, formaat maar ook de prijzen lopen erg uit een. Bij Goedkope Geboortekaarten richten we ons op hippe ontwerpen voor als je een wat kleiner budget tot je beschikking hebt, een baby krijgen is al duur genoeg, niet waar? En natuurlijk wil ook jij een superleuk kaartje naar al je vrienden en familie sturen.

Hoe kies je een geboortekaartje voor je dochter?

Tegenwoordig hoeft het kaartje van je dochter echt niet alleen maar babyroze te zijn. Roestrood, okergeel of zachtgroen zien we ook steeds vaker terugkomen. Zodra je een geboortekaartje hebt gevonden wat jouw aanspreekt, kun je beginnen met personaliseren. Je kan bij veel van onze geboortekaarten de kleuren naar eigen wens aanpassen, ook kun je zelf teksten plaatsen en andere lettertypes kiezen. Je kan natuurlijk ook nog steeds voor roze kiezen en deze combineren met andere kleuren, je bepaalt het helemaal zelf. 

Wat zijn de trends?

Momenteel is er niet echt één trend waar jij jezelf aan vast hoeft te pinnen. Het zijn er zelfs een hele hoop, voor ieder wat wils dus! Het zal je vast niet ontgaan zijn dat waterverf al een poosje heel populair is. Waterverf of verfspetters zijn ook heel leuk te combineren met gouden of zilveren glitters. Deze geboortekaartjes zijn vaak heel speels en gaan goed samen met illustraties van bijvoorbeeld hartjes of sterretjes. Hiermee kom je echt al een heel eind.

Daarnaast zijn kaartjes met een jungle thema ook helemaal hip. Denk aan weelderige bladeren of stoere dierenprint. Ook illustraties van de dieren zelf zijn erg gewild. Misschien staat straks wel op jouw gemaakte geboortekaartje een schattig koalabeertje of een lieve giraf. Voor als je niet van al die opties houdt. Geen paniek!

Strakke, minimalistische geboortekaarten zijn voorlopig ook nog niet uit onze collectie weg te denken. Soms is een kleine illustratie van een bloemetje, regenboog of ooievaar genoeg, om jouw kaartje tot leven te laten komen. 

En kom je er echt niet meer uit? Wij werken samen met Koningkaart, daar kun je ook helemaal van scratch af aan een kaart ontwerpen.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-meisje