Stravos
Image default
Vakantie

All over Tours voor exclusieve huwelijksreizen

Een huwelijksreis in Zuid-Afrika is zeker het overwegen waard. Het om zijn wonderbaarlijke natuur bewonderde land vergeet je nooit meer. Zeker niet als je er met je geliefde naar toe gaat. Samen romantische tripjes maken, evenals actieve uitstapjes. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Wordt het Zuid-Afrika dan zijn er allerlei verschillende reizen om uit te kiezen. Je kunt ook een droomreis samenstellen die volledig past bij jullie wensen.

Luxe, romantiek en natuurschoon

Bijvoorbeeld een romantische huwelijksreis met onder meer een bezoek aan Kaapstad, een unieke wijnexcursie en een safaritocht door het Krugerpark. Liever een rondreis met z’n tweeën waarin jullie Zuid-Afrika’s grootste stad Johannesburg bezoeken en een uitstapje maken naar een heerlijk strand in Mozambique. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Voor alle details kun je contact met ons opnemen via +31 713 31 90 34. En natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Roelofarendsveen

Zambia, vol avontuur

Op huwelijksreis naar Zambia. Wat kun je je daarbij voorstellen? Met name het zuiden van dit Afrikaanse land heeft veel te bieden. De moderne stad Livingstone, prachtige natuurparken en adembenemende watervallen. In Zambia kun je je op cultureel én sportief vlak prima vermaken.

Bij All Over Tours wordt je reis van begin tot eind geregeld en precies volgens je eigen wensen. Dat geldt ook voor Zambia. Aan luxe, rust en exclusiviteit geen gebrek. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een ballonsafari met een aantal dagen strand in Malawi of een wildpark-safari met verblijf in een bushcamp. All Over Tours kent de verborgen juweeltjes als geen ander en zorgt voor een huwelijksreis die jullie niet zullen vergeten. 

https://www.allovertours.nl/