Stravos
Image default
Vakantie

Geniet van een vakantie omringd door natuur bij vakantiepark Sollasi

Bent u een vakantie in eigen land aan het boeken? Bent u al meerdere dagen het internet aan het afstruinen op zoek naar een fijne plek om uw vakantie te vieren? Heeft u al wel eens gehoord van Sollasi? Dit is een heerlijk vakantiepark in Noordwijkerhout, gelegen naast het kustdorpje Noordwijk aan Zee. Van de drukte in de Randstad merkt u in dit park weinig, de ligging van het park is namelijk fantastisch. Omringd door bossen, duin, bollenvelden en het grote Oosterduinse meer maakt de ligging niet alleen groen en natuurlijk maar ook heerlijk rustig. Ook ligt het park op een minimale afstand van het strand in Noordwijkerhout.

Het vakantiepark is ingericht met twee persoons studio’s, vier persoons huisjes, zes persoons huisjes, een receptie, speeltuinen, tennisbanen en nog veel meer. De huisjes bieden stuk voor stuk voldoende privacy met elk een eigen tuin. Ook vanuit de studio’s kunt u genieten van de buitenlucht op het balkon of terras. Vindt u het onhandig om eigen fietsen mee te nemen maar zou u wel graag een fietstochtje of meerdere fietstochten in de prachtige omgeving willen maken? Bij de receptie kunt u degelijke fietsen huren. Er zijn verschillende fietsen in de verhuur welke ook geschikt zijn voor kinderen.

Hond en paard kunnen mee op vakantie

Bent u het baasje van een trouwe hond en wilt u graag dat uw hond mee kan op uw vakantie? In de huisjes van het park zijn honden toegestaan. De omgeving rondom het park leent zich uitstekend voor de mooiste wandelingen. Een grote ronde rond het Oosterduinse meer, heerlijk door de bossen of het duin struinen of lekker rennen en ravotten op het strand. Op de meeste plekken in de omgeving mag u met de hond komen, er geldt in bepaalde periodes wel een aanlijnplicht.

Bent u de trotse bezitter van een paard? Ook deze kunt u meenemen op uw vakantie bij Sollasi. Vakantiepark Sollasi heeft namelijk een manege tot zijn beschikking waar u een pensionstal kunt boeken voor uw paard tijdens uw verblijf op het park. Vanuit de manege wandelt u zo met uw paard de duinen in, vanwaar u ook het strand op kan met uw paard.

Camping Bollenstreek

Ook voor een camping in de Bollenstreek kunt u bij Sollasi terecht. Naast het vakantiepark ligt camping Sollasi. Deze ruime camping beschikt over mooie campingplaatsen en goede faciliteiten.

Check de website van Sollasi voor meer informatie en beschikbaarheid op de camping en in het vakantiepark.

https://www.sollasi.nl/