Stravos
Image default
Vakantie

Glamping in Spanje

Met ruim 3000 zonuren per jaar (gemiddeld 8 per dag) is het niet raar dat Spanje onder Nederlandse vakantiegangers al jaren populair is. Als je op zoek bent naar de zon, kom je eigenlijk automatisch in Spanje uit.

Maar toch…

Door de populariteit van de Spaanse zon, zijn de Spaanse toeristenplaatsen steeds meer op elkaar gaan lijken. Vooral aan de meest bekende costa’s staan de grote hotelkolossen zij-aan-zij. Een Spaanse strandvakantie is goedkoop, maar ook een beetje voorspelbaar.

Als je toe bent aan iets meer avontuur kun je dit jaar kiezen voor een glamping-vakantie in Spanje. Bij glamping (glamorous camping) verblijf je in een luxe safaritent of lodge op een camping van topkwaliteit. Het is een vorm van kamperen, maar dan met de luxe die je van een hotel mag verwachten: een ruime tent, die volledig is gemeubileerd, inclusief een bed met écht matras van topkwaliteit.

Glamping in Spanje is een nieuwe vorm om de bekende zonvakantie nét even wat leuker en spannender te maken. Maar het strand is, als je dat wilt, vlakbij. Zo liggen de villatenten in Blanes op minder dan 400 meter van het strand.

Ook wat betreft de andere faciliteiten zit je gebakken als je jouw vakantie al glamperend wilt doorbrengen. Natuurlijk kun je zelf koken in je eigen keukentje, maar (betaalbare) restaurants zijn vlakbij, net als een zwembad, sportfaciliteiten en nog veel meer.

Bij glampings.com hebben we Spanje al wat langer in het vizier als bestemming voor een glamping vakantie. Het ziet er dus naar uit dat we in de komende tijd nog een aantal mooie glampings in Spanje aan ons aanbod zullen toevoegen. Kijk daarom regelmatig op glampings.com voor het meest actuele aanbod. En denk eraan, glamping wordt steeds populairder, dus als er iets voor je tussenzit, wacht dan niet te lang met boeken!

https://www.glampings.com/