Stravos
Image default
Vakantie

Tijd voor vakantie!

Tijd voor vakantie! Maar voor het zover is moeten de nodige knopen doorgehakt worden. Waar gaan we heen? Gaan we vliegen? Met de auto? Welke accommodatie boeken we? Hoe zijn de recensies? Hoe lang willen we op dezelfde plek blijven? Moeten we van te voren al boeken? Wat nou als het tegenvalt?  Al deze keuzes kunnen redelijk wat stress met zich meebrengen en maken jouw vakantie minder zorgeloos dan je zou willen. Maar waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Hou alle opties open en huur een camper!

Voordelen van een camper

Door het huren van een camper kies je voor vrijheid. Je hoeft geen accommodatie te boeken, die heb je namelijk al bij je! Door de flexibiliteit van een camper hoef je van te voren geen uitgebreid plan en schema meer te maken per vakantiedag. Laat de boel de boel en bekijk je behoeftes per dag. Genoeg gezien van een plek? Dan rij je lekker door. Raak je niet uitgekeken? Blijf dan nog wat langer! Even een uitstapje maken is geen probleem want je kan gaan en staan waar je wil. Hierdoor ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer en maakt het niet uit wat de ligging is van jouw droomlocatie. In veel landen in Europa zoals onder andere Frankrijk en Zweden mag je overal overnachten met een camper en ben je dus niet beperkt tot (soms erg toeristische) campings. Je kan gaan en staan waar je wil! Daarnaast heb je met een camper altijd al je spullen bij je. Geen gedoe meer met koffers die nog nét binnen het toegestane maximale gewicht passen, of het in en uitladen van een auto bij iedere nieuwe bestemming. In een camper heb je ruimte voor alle nodige (en onnodige) spullen die je mee zou willen nemen op reis. 

Top camper verhuur

Zie jij jezelf al reizen in een camper? Kijk dan eens bij Top camper verhuur. Het bedrijf wordt gerund door een gezin waarbij reizen in het bloed zit. En dan natuurlijk het liefst in een camper. Hierdoor kunnen zij jou het beste adviseren over het huren van een camper die het beste aansluit bij jouw wensen. Alle campers staan op Nederlands of Duits kenteken en zijn geschikt voor twee tot zes personen (afhankelijk van de samenstelling van de groep). Door het huren van een camper hoef jij je geen zorgen te maken over stalling, verzekering en onderhoud. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het hebben van een fijne vakantie. Vamos a la playa?