Stravos
Image default
Vakantie

Lekkere vakantieoord aan de kust, Santa Susanna

Houdt je nu zo erg van de kust, maar wil je niet de hele vakantie op het strand liggen? Dan is het Spaanse plaatsje Santa Susanna een goede optie om te bekijken. Het stadje ligt in het noordoosten van Spanje en ligt net boven Barcelona. Santa Susanna is een echt modern vakantieoord waar veel te doen is en veel activiteiten te doen zijn. Voor jong maar ook voor oud. Het wordt ook erg voorzien van de Spaanse cultuur en daar kan je dan ook erg van genieten in het mooie plaatsje aan de kust van Spanje. Er is ook zeker altijd wel wat te doen. 

Lekker luieren op het strand

Wil je nu echt alleen op vakantie om te genieten van de zon, zee en strand? Dan is Santa Susanna ook zeker een goede optie. Zo heb je keuze van een strand dat twee kilometer lang is, dat is verdeeld in drie verschillende strandjes. Het is ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Het strand is erg veilig en het duurt wel even voordat je kopje onder gaat in de zee. Ook zijn er allemaal leuke strandtentjes waar je zeker lekker van kunt genieten als je op het strand ligt. 

Meer een avonturier op vakantie

Als je meer een avonturier bent op vakantie, dan kan je ook erg veel plezier hebben in het mooie Spaanse stadje. Er is voor jong en oud wel wat te doen. Of je nu van winkelen houdt of van een sportieve vakantie. Het stadje zit vol met winkels en daar kan je lekker doorheen slenteren als je daar van houdt. Ook zijn er mooie bosgebieden en bezienswaardigheden waar je langs kunt om te kijken. Zo is er voor iedereen wel wat te doen en hoef je je niet te vervelen. Of je nu zin hebt in wat rust, of meer van avonturen. Dit mooie plaatsje is zeker een aanrader.