Stravos
Image default
Vakantie

Met de hond op vakantie aan zee

De tijd is weer aangebroken voor het boeken van de vakantie. Nu nog een leuke plek vinden waar uw trouwe viervoeter ook meer dan welkom is, want het zou zonde zijn om hem thuis te laten tijdens uw vakantie. Gelukkig bieden wij van camping strand49 meerdere accommodaties aan waar ook uw hond lekker mee naar toe mag. Met ruim opgezette kampeerplekken van zo’n 120m2, en het hond vriendelijke strand van Sint-Maartenszee is er genoeg ruimte om lekker te kunnen wandelen en spelen voor iedereen van het gezin.

Camping of bungalow met hond?

Als hond vriendelijke camping is uw hond in al onze accommodaties welkom. U kan er voor kiezen om lekker te gaan kamperen met uw eigen tent of caravan, of heeft u toch liever voor iets meer luxe op de glamping? Onze safaritenten, bungalows en strand lodges zijn van alle gemakken voorzien en bieden toch het gevoel van het echte buitenleven en het op vakantie zijn. Ze zijn namelijk allemaal uitgerust met een ruime keuken met koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Naast een badkamer is er ook een overdekt terras aanwezig met eigen terrasmeubelen. De flat screen tv en over de gehele camping gratis Wifi mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. De camping beschikt over één huisje die geschikt is voor mindervaliden. Deze is geheel gelijkvloers en daardoor roelstoel vriendelijk. Ook hier is de hond welkom tijdens uw verblijf.

Een bungalow met hond bij het strand van Sint-Maartenszee

Rondom camping strand49 is er altijd genoeg te doen en beleven voor u en uw trouwe viervoeter. Op het strand van Sint-Maartenszee zijn honden namelijk het gehele jaar door toegestaan. Buiten het hoogseizoen mogen ze hier de hele dag los lopen. Tijdens de zomer moeten de honden overdag wel verplicht worden aangelijnd. Na 8 uur ’s avonds mogen ze weer los rennen. Dit strand ligt op ongeveer 10 minuten afstand van onze camping. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de dijk tussen Camperduin en Petten (Hondsbossche Zeewering) waar er een mooi duingebied en strand is ontstaan. Prachtig om lekker te kunnen wandelen. Op slechts een kleine 15 minuten rijden liggen de Schoorlse Duinen met uitgebreide wandelpaden en genoeg bijzondere natuur.

Met kinderen en de hond op vakantie

Met de kinderen naar de camping is altijd leuk om lekker van het buitenleven te genieten. En gelukkig is er op onze camping ook voor hen genoeg vertier aanwezig. Er zijn meerdere speeltuintjes waar zelfs de kleinste kinderen zichzelf kunnen vermaken. Ook in uw eigen privé tuin van kampeerplek of bungalow is er ruimte voor speelgenot voor zowel uw kinderen als uw hond. Liever even de ruimte aan uzelf om lekker te kunnen genieten van de rust? Ook op de rest van de camping is er genoeg ruimte waar de kinderen zich kunnen vermaken.

 

https://strand49.nl