Stravos
Image default
Auto

Volkswagen Transporter als bedrijfswagen aanschaffen

Als ondernemer met een eigen vervoersmiddel kun je kiezen voor de aankoop of het leasen van een Volkswagen Transporter. Deze bus heeft een grote laadruimte en is derhalve zeer geschikt om veel spullen mee te nemen als je naar je klanten gaat.

Vergelijk kopen en leasen van een Volkswagen Transporter

Een VW Transporter kun je als nieuw of tweedehands model kopen. Wil je de wagen liever leasen? Dat is ook mogelijk. Kijk altijd goed wat voor jou het gunstigste uitpakt voordat je voor een van beide methoden kiest.

Eigenschappen van het laadgedeelte en de cabine

Een Volkswagen Transporter bus heeft de volgende eigenschappen. Kies je voor het nieuwste model dan heeft de bus een laadruimte van 5,8 m3. Het maximale laadvermogen van de bus is 1,4 ton dus je kunt er veel spullen in meenemen. Naast het laadgedeelte bestaat de bus uit een cabine. Deze kan op verschillende manieren ingericht worden. Zo kun je kiezen voor twee losse stoelen maar is een bestuurdersstoel in combinatie met een tweezitsbank ook mogelijk. Als je voor de tweede optie gaat kun je met drie mensen tegelijk voorin zitten.

Laadgedeelte naar eigen wens laten inrichten, bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft daar waar het een vervoermiddel betreft kan de Volkswagen bus op diverse manieren ingericht worden. Wat de laadruimte betreft betekent dit dat deze aangepast kan worden aan jouw eisen. Zo kan er een inrichting gemaakt worden waarmee je je eigen werkplek in de bus creëert zodat je er direct mee aan de slag kunt als je op de plaats van bestemming bent. Daarnaast kan de laadruimte voorzien worden van bepaalde systemen waaraan je spullen kunt bevestigen en kan deze bekleed worden. Hoofdzaak is dat je lading altijd goed bevestigd kan worden en niet beschadigd tijdens het rijden. Zo is de lading altijd veilig.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/