Stravos
Image default
Auto

Zakelijk leasen brengt ondernemers gemak

Zakelijk leasen gebeurt tegenwoordig steeds meer. Een nieuwe auto is niet goedkoop en moet je in één keer betalen. Daarnaast betaal je ook nog extra kosten na het aanschaffen van de auto. Bij de dealer komen daar ook nog hoge overheadkosten bij. Als je klaar bent met al deze extra kosten en je graag zonder zorgen wilt rijden, dan kan zakelijk leasen een goede optie voor jou zijn. Als je een auto least voor je onderneming, betaal je elke maand een vast bedrag voor allerlei componenten zoals onder andere onderhoud, rente en afschrijving en schadeherstel. Nog meer componenten zijn te zien op de website. Met het leasen komt er een einde aan je zorgen over eventuele onverwachte extra kosten die je hebt bij een defect aan de auto. Daardoor kan je meer op je gemak naar je werk en kan je je volledig bezighouden met je werkzaamheden als ondernemer.

Zakelijk leasen voor een attractieve prijs

Het leasen van een auto is aantrekkelijk geprijsd. Via een offerte kan je inzien wat je precies kunt verwachten en ontvang je meer informatie over de auto. Ook krijg je een compleet overzicht van de kosten per maand. Leasen komt steeds vaker voor. Men kiest sneller en vaker voor het gemak en weinig stress. 24-uurs hulpverlening kan je inschakelen via de leasemaatschappij wanneer dat nodig is. Zo hoef je nooit zelf een reparateur ter plekke te regelen. Ook in het buitenland heb je recht op deze hulpverlening.

Verschillende typen auto’s bij het leasen

Bij het leasen van een auto voor je onderneming kan je kiezen uit verschillende soorten auto’s. Daardoor kan de keuze moeilijker worden. De experts helpen jou graag met het vinden van de juiste auto voor jouw bedrijf.  Ook kun je samen met je boekhouder of accountant alvast vooronderzoek doen naar de beste optie voor jouw bedrijf.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/