Stravos
Image default
Auto

Een bestelwagen met een leaseplan

Een bestelwagen leasen doe je natuurlijk omdat het simpelweg zakelijk veel voordelen te bieden heeft. Het is dan wel goed om er ook op toe te zien dat je dit doet aan de hand van een goed opgesteld leaseplan. Hierin staan een heleboel zaken beschreven die zakelijk voor jou van belang zijn. Denk bijvoorbeeld in de eerste plaats aan de contractvoorwaarden die erin staan. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat je aan de randzaken die gedurende de leaseperiode voorbijkomen goed verzorgd worden. Dit moet ook in het plan opgenomen worden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan als ondernemer.

Onderhoudsbeurten

Zaken die bij het leasen van een bestelwagen het best direct besproken kunnen worden zijn voorbeeld de onderhoudsbeurten. Dit is een zaak van de leasemaatschappij, maar dat betekent niet dat je dit niet goed moet afstemmen onderling. Daarom wordt er vaak samen bedacht hoe dit het beste verzorgd kan worden. Dit geldt zowel voor nieuwe auto’s als voor leaseauto’s die als occasion worden aangeboden. Ook andere zaken, zoals bijvoorbeeld de periodieke keuring, moet je op deze manier bekijken. Dit is erg belangrijk om te zorgen dat alles soepel verloopt gedurende de leaseperiode. Dit is immers juist in grote mate de reden waarom het zakelijk aantrekkelijk is.

De perfecte bestelwagen, volkswagen caddy leasen 

Daarnaast gaat het natuurlijk ook om de bestelwagen zelf. Door voor leasen te kiezen heb je vaak net iets meer mogelijkheden. Denk alleen al aan het feit dat je geen groot bedrag kwijt bent aan een investering. Je hebt immers niet met een aankoop, maar met lease te maken. Daardoor is het vaak mogelijk om een net iets uitgebreider model te kiezen. Dit kan zakelijk natuurlijk een voordeel zijn. Je kunt dan net iets meer doen en daardoor dus ook net iets meer verdienen. Zo haal je dus gemakkelijk voordeel uit de keuze voor leasen

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen