Stravos
Image default
Auto

VW fans kiezen voor Paruzzi

Heb je snel Panorama bus onderdelen nodig, zodat je verder kunt klussen aan je VW? Je kunt 24/7 een bestelling plaatsen op paruzzi.com, dé shop voor Volkswagenliefhebbers! In de online winkel kun je echt alle mogelijke VW parts vinden. Een en ander is handig ondergebracht in rubrieken om het zoeken makkelijker te maken. Dit zijn de groepen op een rij:

1 Motor

2 Benzine, Uitlaat, Kachel

3 Transmissie

4 Vooras, Besturing

5 Achteras, Differentieel

6 Remmen, Velgen

7 Bumpers, Chassis, Hand & Voetbedieningen

8 Carrosserie, Interieur

9 Elektriciteit

0 Diversen

Daarnaast kun je ook het type wagen selecteren in jouw geval dus de Panoramabus. Heb je een tweede Volkswagen – een Kever, Spijlbus, T25/T3 bus, Type 3, Karmann Ghia of Kübel-, ook dan slaag je snel op paruzzi. com. Lukt het niet of heb je een specialistische en/of technische vraag, dan kun je de klantenservice inschakelen. Bel met + 31(0)113-503555 of mail naar sales @ paruzzi. com. Oldtimer onderdelen, ruime voorraad T25 bus onderdelen die je vandaag nog kunt aanschaffen via Paruzzi zijn bijvoorbeeld: aanslagrubbers, handremhendel drukknoppen, achteruitrijlicht schakelaars en pakkingen. Nog een paar items die Paruzzi vaak levert: een tandwiel, ontstekingssysteem, antenne, versnellingsbak, spatbord en binnenspiegel.

Als je nu niet direct iets nodig hebt, maar je vind het wel leuk je te oriënteren dan is de catalogus echt iets voor jou. Hij is er in zeven varianten, corresponderend met de bovengenoemde zeven typen Volkswagen. Het full color boekwerk bevat een overzicht van het complete assortiment. De teksten zijn in drie talen: Engels, Nederlands en Frans. Als je de catalogus bestelt voor €10,00, krijg je er een cadeaubon van €10,00 bij. Oftewel het kost je niets. Doe je een bestelling van €50,00 of meer? Je krijgt de catalogus vanzelf gratis geleverd. De catalogus wordt regelmatig bijgehouden en aangevuld. Ieder jaar verschijnt een nieuwe versie. Online vind je een bestelformulier!

https://www.paruzzi.com/nl/