Stravos
Image default
Woning en Tuin

Kies een canvas schilderij met print naar jouw smaak

Heel wat interieurprogramma’s op televisie pakken er de laatste tijd mee uit en ook in magazines kun je er niet omheen: canvas schilderijen. Nee, het zijn geen echte schilderijen en een stuk minder klassiek. Het gaat hier eigenlijk om canvas doeken die je kunt laten bedrukken met een foto naar keuze. Daarbij kun je kiezen uit een hele beeldenbank, maar net zo goed stuur je je eigen foto door en wordt deze geprint op je canvas doek. De interieurstylisten zijn er alvast helemaal weg van, nu jij nog.

Een canvas schilderij kost niet veel geld, heb je razendsnel in huis en geeft onmiddellijk een heel eigen touch aan de ruimte. Ben je het beu, dan vervang je het door een ander of ga je voor een andere trend.

De keuze aan foto’s is zo ruim dat je er alle kanten mee uit kunt. Zo heb je canvas doeken met de zee op, een exotisch strand, een doorkijkje of een prachtig berglandschap inclusief grazende koeien. Je maakt het zo uitbundig als je wil. Een canvas doek breng meteen leven in huis, dat staat vast.

 

Heel wat voordelen met canvas schilderijen

Canvas doeken mogen dan niet duur zijn, dat wil niet zeggen dat je bij canvaswinkel.nl rommel koopt. Alle canvas schilderijen zijn UV-bestendig, waardoor ze niet verkleuren door de zon. Omdat ze zorgvuldig geproduceerd worden, hoeven canvas doeken ook niet opgespannen te worden. Ze gaan niet hangen zoals een traditioneel schilderij. Misschien minder belangrijk, zeker als ze in de woonkamer hangen, maar je doek is ook waterbestendig. Tel daar nog bij op dat ze ongevoelig zijn voor krassen en dat je een stevige garantie krijgt, en je begrijpt meteen dat je veel waarde krijgt voor je geld.

Bestel je canvas schilderij tot op de centimeter nauwkeurig

Of je nu veel of weinig ruimte hebt voor je canvas doek, dat maakt niet uit. Op canvaswinkel.nl geef je immers de exacte maten in die je nodig hebt. Je hoeft de canvas doeken dus niet, zoals bij een schilderij, in een standaard maat te bestellen. Concreet wil dit natuurlijk zeggen dat jouw canvas schilderij steeds perfect gaat passen in de voorziene ruimte. Dat weten interieurstylisten natuurlijk te appreciëren, want zo zit er steeds evenwicht in je interieur. Wil je toch zwaar uitpakken, weet dan dat je ook enorme canvas doeken kunt bestellen. Beschik je over heel wat ruimte die gevuld moet worden, dan kan dit zeker een optie zijn.

Investeer in een canvas schilderij

Hoewel je je canvas schilderij online dient te bestellen, loop je geen enkel risico. Je foto’s worden gecontroleerd op hun kwaliteit en tijdens het eenvoudige bestelproces kan er eigenlijk niets mislopen. Je foto selecteren, het materiaal waarop je je foto wenst te laten printen, de afmetingen en klaar. In slechts enkele simpele stappen heb je je canvas besteld. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de ingegeven afmetingen, maar die valt reuze mee. Volg vandaag nog de mening van ontelbare interieurliefhebbers en investeer in een canvas schilderij!

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/