Stravos
Image default
Bedrijven

Gratis waardebepaling door Wiebox Makelaars

Wil jij je huis binnenkort te koop aanbieden? Ben je benieuwd wat de woning waar je in woont op het moment waard is? Schakel dan Wiebox Makelaars, een makelaardij in Dordrecht en Gorinchem, in voor een gratis waardebepaling. Wij komen graag bij je langs om een schatting te maken van de waarde van je huis. Deze afspraak kost je niets en verlicht je ook tot niets. Wel kunnen we naast de waardebepaling kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat is dat, een waardebepaling?

Bij een waardebepaling maakt de makelaar een inschatting van de waarde van je huis. Er wordt gekeken naar de marktwaarde op dat moment. Het gaat dus op een momentopname. Diverse aspecten van je woning worden geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt mondeling een schatting van de waarde gegeven. Dit betreft niet de daadwerkelijke marktwaarde, maar geeft wel een goede indruk daarvan.

Het verschil met een taxatie

Anders dan een taxatie wordt de waardebepaling mondeling gegeven. Een taxatie is een schriftelijk rapport waarin de marktwaarde wordt uitgewerkt en onderbouwd. Deze dient te worden uitgevoerd door een taxateur. Een taxatie is onder meer vereist voor het aanvragen van een hypotheek.

Neem contact op

Om een afspraak te maken met Wiebox Makelaars voor de gratis waardebepaling kun je contact opnemen. Bel gerust naar 018 3763824 (Gorinchem) of 078 2060311 (Dordrecht), wij staan je graag te woord.

https://www.wiebox.nl/