Stravos
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van raamfolie

Veel keuze in raamfolie:

Raamfolie is er in verschillende patronen en veel soorten. Er zijn standaard patronen maar ook bijzondere patronen denk aan bloementjes, stipjes etc. Er is altijd wel iets wat bij jou huis of inrichting past.

 

De kosten van Raamfolie:

Raamfolie is goedkoop. Raamfolie is er in verschillende designs hierin verschillen de prijzen natuurlijk. Een eenvoudig design is het goedkoopst. Al kies je een bijzonder design blijft raamfolie goedkoop. Als je niet handig bent met het bijsnijden van folie kun je natuurlijk ook kiezen voor raamfolie op maat.

 

Is raamfolie permanent?

Raamfolie is niet permanent. Raamfolie is zowel makkelijk om zelf aan te brengen als te verwijderen. Door de kleefmethoden is het makkelijk en kras-vrij te verwijderen

 

Is zelfklevend folie makkelijk aan te brengen?

Zelfklevend raamfolie is voorzien met een lijmlaag aan de achterkant van de folie. Statisch raamfolie hecht zich, zonder dat je daar al te veel voor hoeft te doen, makkelijk aan het raam of elk ander glad oppervlak dat je wenst.

 

Geen strepen op ramen met schoonmaken

Statische folie plakt tegen het raam doordat het statisch is. Deze glasfolie komt niet los tijdens het schoonmaken. Door het materiaal blijven er nooit strepen achter op het raam.

 

Het blijft lang zitten, dus eenmalige kosten

Raamfolie gaat jarenlang mee en het blijft er goed uitzien. Folie wat verkeerd is aangebracht blijft minder lang mooi. Doe dit dus op de juiste wijze, meer info nodig over het opplakken van raamfolie? Dit vind je op deze site https://www.raamfolieonline.nl/handleidingen

 

Al enthousiast gewoon? Neem dan gewoon eens een kijkje bij Raamfolieonline. Hier zie je wat de mogelijkheden allemaal zijn. En dat zijn er veel hoor! Het zal je verrassen en versteld doen staan! Ook verkopen ze op deze site plak en wrapfolie voor het beplakken van meubels, keukens en badkamer kasten. Ook dit kan interessant voor je zijn.

https://www.raamfolieonline.nl/