Stravos
Image default
Woning en Tuin

Lees hier alle voordelen van een COREtec PVC vloer

COREtec PVC vloeren behoren momenteel tot de populairste en beste merken PVC vloeren die er zijn. Dat is niet zo vreemd, want een COREtec PVC vloer heeft veel interessante voordelen voor de gebruikers te bieden. Maar wat is er allemaal zo aantrekkelijk aan een COREtec vloer? In dit artikel zoomen we in op de grootste pluspunten van dit vloermerk.

Voordeel 1: een COREtec vloer is een duurzame vloer

Als u ervoor kiest een PVC vloer van COREtec aan te schaffen, heeft u de garantie op een vloer die bovengemiddeld duurzaam is. De duurzaamheid heeft te maken met de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte PVC. COREtec vloeren zijn voorzien van de beste soorten PVC die er zijn, wat garantie biedt op een vloer die erg sterk is. De vloeren van COREtec bestaan namelijk uit vier op elkaar verlijmde lagen, die zorgen voor een robuustheid die door bijna geen ander merk overtroffen wordt. COREtec PVC vloeren zijn sterk van structuur en hard, en kunnen tegen een stootje. Hierdoor gaan COREtec PVC vloeren zonder noemenswaardig onderhoud tientallen jaren probleemloos mee.

Voordeel 2: een COREtec vloer is eenvoudig schoon te houden

Het mooie aan COREtec vloeren is verder dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. De vloeren van dit merk zijn waterdicht en glad afgewerkt, waardoor er geen vocht en vuiltjes de vloer in kunnen trekken. De gladde, sterke en waterdichte toplaag is met een stofzuiger of met een dweil (een droge dan wel natte) gemakkelijk te reinigen. Verder blijft de vloer hierdoor goed bestand tegen schimmels en bacteriën. De vloer een of twee keer per week schoonmaken, volstaat om uw COREtec vloer mooi én hygiënisch te houden.

Voordeel 3: veel keuze aan stijlen, patronen en kleuren PVC vloeren

Ideaal aan COREtec PVC vloeren is het feit dat er veel keuze is als het gaat om kleuren, stijlen en patronen. Zo kunt u kiezen uit kleuren als lichtgrijs, donkerblauw, zwart, bruin of witkleurige varianten. Eigenlijk is elk type kleur mogelijk. De collectie van COREtec bestaat uit diverse stijlen, waarvan er drie in de collectie direct in het oog springen. Populair is bijvoorbeeld de collectie ‘The Naturals’. Deze collectie bestaat uit vloeren die een echte, natuurlijke uitstraling en kleur hebben en vooral in klassieke en landelijke, maar ook in moderne interieurs goed tot hun recht komen. Een andere lijn is de ‘Megastone’ collectie. Deze bevat vloeren in onder meer tegelvormen, die erg realistisch overkomen. Ten slotte is er nog het zogenoemde ‘Herringbone’ assortiment. Deze bevat diverse vloervarianten met visgraatmotieven. Voor mensen die van retro, klassiek of juist modern en stoer houden, bevat deze collectie vloeren ongetwijfeld een maatwerkoplossing.

Voordeel 4: PVC vloeren van COREtec hebben een akoestische demping

Fijn aan het vloermerk COREtec is dat de PVC varianten van dit merk prima akoestisch isoleren. Als er iemand over de vloer sjokt, banjert of er gewoon overheen loopt, hebben mensen in de buurt van de vloer (of de buren) hier nauwelijks last van. En dat is natuurlijk een aantrekkelijk kenmerk van COREtec, want niemand zit te wachten op gehorige vloeren die anderen geluidsoverlast opleveren.

Voordeel 5: vloeren met een handig kliksysteem

Elke COREtec PVC vloer is voorzien van een handig kliksysteem. Hierdoor kunnen de afzonderlijke planken naadloos en superstrak op elkaar worden geklikt en vormen zo een perfecte, waterdichte vloer. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat je een COREtec PVC vloer, als u tenminste een beetje handig bent, prima zelf kunt leggen. En, ook fijn: u kunt deze vloeren op elk type ondergrond leggen en zelfs combineren met vloerverwarming, zodat u van nog meer comfort kunt genieten.

Voordeel 6: een betaalbare PVC vloer

Ten slotte is een COREtec vloer een relatief voordelige vloer, zeker gezien de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak die u voor deze vloer terugkrijgt. Een voordeliger vloer van deze topkwaliteit gaat u niet snel vinden. Bekijk nu ons complete assortiment en kies voor een mooie en strakke vloer die bij u past. Heeft u vragen? Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice helpen u dan graag vrijblijvend verder!

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/pvc-vloeren/coretec/