Stravos
Image default
Woning en Tuin

Kamerscherm als scheidingswand

Een Kamerscherm kan een prima oplossing zijn als je twee ruimtes van elkaar wilt afschermen. Zo kun je bijvoorbeeld het kantoor gedeelte eenvoudig afschermen van de woonkamer als je een kantoor aan huis hebt. Het grote voordeel een Kamerscherm is de hoogte. De Kamerschermen zijn zo’n 1.80 meter hoog en dat zorgt niet voor een totale afscheiding. Het licht wordt hierdoor goed doorgelaten en daarmee creëer je een ruimtelijk effect.

Verschillende formaten

Als je een kamerscherm wilt kopen dan kun je schermen met verschillende breedtes. Het kortste model is 120 centimeter lang en bestaat uit 3 panelen. Als dit te klein is kun je kiezen voor maximaal 5 panelen, het scherm is dan 200 centimeter breed. De genoemde breedtes zullen in de praktijk iets lager uitvallen, dat komt door de zigzag constructie. De verschillende panelen staan in verbinding met elkaar middels scharnieren. Is 200 centimeter niet breed genoeg, kies dan voor meerdere schermen. Je kunt zonder problemen verschillende schermen naast elkaar neerzetten, zo kun je bijvoorbeeld een scheidingswand van 10 meter creëren indien gewenst.

Verschillende looks

Je kunt via onze website direct een kamerscherm bestellen. Als je van plan bent een wand te gaan kopen, bekijk dan ons assortiment. Je zult al snel zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn op dit gebied. De kamerschermen voor de woonkamer hebben een mooie opdruk, je kunt zelf uitkiezen welke opdruk het beste bij je past. Zo zijn er bijvoorbeeld opdrukken van verschillende bloemen en planten, denk aan de roos, orchidee en madelief. Daarnaast zijn er ook kamer schermen bedrukt met olifanten of leeuwen, erg leuk als je van dieren houdt. Wil je een wand zonder opdruk, kies dan voor de witte scheidingswand. Deze wand heeft geen opdruk en heeft een witte kleur, je kunt zelf bepalen of je de wand zo laat of dat je ermee aan de slag gaat en er wat moois van maakt.

https://www.kamerscherm.online/