Stravos
Image default
Bedrijven

UV-C desinfectie

Schone, frisse devices met UV-C desinfectie

Een UV-C desinfectie apparaat met lichttechniek zorgt voor een snelle reiniging van uw tablets en andere mobile devices. Het apparaat dat hier besproken wordt is de Clean Mobile van THP Clean Professionals, dat snel en effectief desinfecteert. Wat is UV-C desinfectie en welke voordelen zijn er als u gebruik maakt van UV-C desinfectie mobile devices binnen uw bedrijf?

Wat is UV-C desinfectie?

UV, ultraviolette straling, wordt al sinds de vorige eeuw ingezet bij desinfectietechnieken. Zo is UV-C licht vaak gebruikt voor het ontsmetten van operatieruimtes en het desinfecteren van de lucht in ziekenhuizen. In landen als Italië is deze manier van ontsmetten in een medische omgeving heel gebruikelijk en de Europese Commissie erkent de efficiënte werking van UV-C straling. De straling brengt de hoeveelheid schimmels, bacteriën, gisten en virussen terug tot een acceptabel niveau en verkleint zo de kans op verspreiding van infectieziekten.

Innovatieve UV-C desinfectie mobile devices

Mobile devices zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven. Zelfscanners en tablets worden echter door veel collega’s en klanten gebruikt en zijn daarom al snel broedplaatsen voor bacteriën. Dat komt doordat niet iedereen zijn handen wast voor of na het gebruik van een device. Door uw werkplekapparatuur in de Clean Mobile te plaatsen wordt het aantal micro-organismen binnen 30 seconden sterk verminderd, zonder chemicaliën te gebruiken. Met deze techniek raken apparaten bovendien niet beschadigd en blijven er geen restjes vuil achter.

Het gebruik van de Clean Mobile voor UV-C desinfectie van mobile devices kan per apparaat geregistreerd worden. Zo bent u in staat om aan te tonen dat de hygiëne gegarandeerd wordt binnen uw bedrijf. Heeft u interesse in dit compacte desinfectieapparaat? De THP Clean Mobile draagt positief bij aan de volksgezondheid en zorgt voor meer betrokkenheid bij uw medewerkers en minder ziekteverzuim!

https://cleanmobile.nl/