Stravos
Image default
Woning en Tuin

Goedkope plissé gordijnen op maat?

Onder maatwerk raamdecoratie zijn de plisségordijnen op maat opvallend in trek. Naast uitvoeringen heb je allerlei opties die je kunt kiezen om zo tot jouw gewenste plisségordijn te komen. Je kunt natuurlijk zelf de uitvoering en bediening kiezen, maar ook kiezen voor verschillende soorten montagesteunen, systeemkleuren en zijgeleiding.

Low budget plissés?

Ben jij met een klein budget op zoek naar mooie plissé gordijnen? Dan kun je het best goedkope plissé gordijnen kopen met standaard top down systeem en enkele stof. Dit is de meest voordelige optie. Bij een enkele plisséstof ziet het zijaanzicht eruit als een zigzag.

Het voordeel van een enkele stof is dat je meer keuze hebt uit kleuren en soorten stoffen en daarnaast is de achterkant van de stof vaak dezelfde kleur als de voorkant. In een enkele stof zitten koorden en via kleine gaatjes, waar de koorden doorheen lopen, komt wat licht binnen. Een dubbele plissé (honingraatplissé) is duurder, omdat er 2x zoveel stof nodig is.

Verduisterende plissés

 

Een enkele stof is door de kleine gaatjes wat minder verduisterend dan de dubbele stof. Je dient voor jezelf te bepalen of je dat erg vindt of niet. De ene persoon vindt het belangrijk dat de slaapkamer zo verduisterend mogelijk is en de andere persoon vindt een beetje licht in de slaapkamer wel prettig. De verduisterende stof zelf laat geen licht door. Bekijk deze verduisterende plissé gordijnen op PlisségordijnenExpert.nl. Je kunt de plissés hier helemaal naar wens samenstellen.

Waar moet ik op letten als ik een plisségordijn ga kopen?

Als je nu interesse hebt in een plisségordijn, dan kun je dat op verschillende manieren kopen. Je kunt naar een fysieke winkel gaan, om de plisségordijnen en het systeem te bekijken, maar dan betaal je vaak wel meer dan bij een online winkel. Als je dus op de prijs wilt letten, kun je beter kiezen voor een webshop.

Wil jij toch de plissé zien en voelen voordat je hem koop? Dan kun je ook online gratis stalen aanvragen om de kleur en stof te bekijken. Probeer hierbij een goede voorstelling te maken van jouw maat plisségordijn. Van crème wit, okergeel, olijfgroen tot circa 10 kleuren zwart. Bestel jouw gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur en stof hebt.