Stravos
Image default
Financieel

Koop bitcoins met dwaze methoden

U hebt waarschijnlijk gehoord van de nieuwe manier om digitale valuta’s te kopen en verkopen, het gemak van het gebruik van een online handelsplatform dat bekend staat als Bancontact.

Hoe weet je of dit het juiste voor je is? Hoe ga je aan de slag? Het kan een beetje ontmoedigend zijn om dit deel naar beneden te krijgen, maar zodra je begint te leren, wordt het proces heel gemakkelijk. Je moet alleen de basis kennen en dat alles op zijn plaats zal vallen. Dit artikel gaat u alle informatie geven die u nodig hebt om Bancontact te gebruiken.

 

Wat is de beste manier om meer te weten te komen over deze geweldige kans? Er zijn veel geweldige cursussen, van beginnersstotoren tot gevorderde training. Ik raad aan de bancoract-cursus te kijken. Het is heel eenvoudig te begrijpen en biedt uitstekend detail en onderwijs over hoe je BTC kunt kopen. Zodra u de fundamentele concepten begrijpt, wordt het heel gemakkelijk om de rest te begrijpen.

 

Nu je weet waarom en hoe, je moet weten hoe en wat. De eerste stap is om een verkoper te vinden die je bereid bent om je BTC te verkopen. Dit wordt meestal gedaan door een makelaar te selecteren of hun website op te kijken. Hoe dan ook, je zult het individu moeten onderzoeken en beslissen of ze gerenommeerd zijn en je kunt helpen om aan de slag te gaan.

 

Nadat u uw handelaar hebt gevonden, moet u een account maken.

Dit is vrij eenvoudig en duurt meestal slechts een paar minuten om te voltooien. U hoeft alleen maar een aantal persoonlijke gegevens en persoonlijke identificatiegegevens in te voeren en uw betaalmethode te selecteren. Eenmaal dat is gedaan, ben je helemaal klaar om te gaan! Er zal een reeks verkooppagina’s zijn die u wilt volgen, elk met u meer informatie over het product dat u koopt en hoeveel u betaalt.

 

Er is ook een lijst met uw open bestellingen en wanneer de bestelling verloopt. Uw laatste stap is om uw betaalmethode te selecteren en uw transactie te bevestigen. Dat is alles wat er is!

 

Dit is veruit de gemakkelijkste en foolbestendige manier om bitcoins te kopen. Er zijn geen tussenpersonen om mee om te gaan, geen makelaarskosten of wisselkoersen om je zorgen over te maken. In feite, als je niet weet hoe je het moet doen, kun je het zelfs vergeten. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je BTC alleen ruilen. Het is zo simpel!

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester