Stravos
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een zakelijke verhuizing, wat kost dat?

De meeste ondernemingen komen op een punt waarop een bedrijf uit zijn voegen en bedrijfspand groeit. Er zijn mogelijkheden voor groei, maar hier is meer personeel voor nodig. Er zijn potentiële klanten of opdrachten waar niet genoeg aandacht voor is. U wilt nieuwe mensen aannemen, maar heeft hier eigenlijk niet genoeg werkplekken voor. Herkenbaar? Dan is het wellicht tijd op zoek te gaan naar een nieuw pand en met uw bedrijf te verhuizen. Dit noemen we ook wel een bedrijfsverhuizing

Verhuizen; duur, zwaar en tijdrovend..

Iedereen die wel eens verhuisd is weet dat verhuizen veel tijd, geld en inspanning kost. Een zakelijke verhuizing is hier geen uitzondering op. Tijdens de verhuizing kan er niet gewerkt worden, waardoor het van belang is alles zo snel mogelijk te regelen. Overweeg daarom zeker een professioneel verhuisbedrijf in te huren, zodat u zo efficiënt en snel mogelijk over bent naar de nieuwe locatie. Maar een zakelijke verhuizing, wat zijn de tarieven voor een verhuisbedrijf in Rotterdam? Dat ligt aan verschillende factoren. We zullen deze verschillende factoren toelichten. 

Opbouw van uw kosten

Neem een zakelijke verhuizing in Rotterdam. U huurt verhuisbedrijf Rotterdam in om uw spullen van de oude locatie in de stad naar het nieuwe pand te brengen. De kosten van de verhuizing worden onder meer bepaald door het aantal kubieke meter van uw oude kantoorpand. Daarnaast speelt het aantal werkplaatsen en dozen per persoon een rol. Heeft u personeel veel spullen die verhuisd moeten worden of niet? Tot slot wordt de prijs bepaald door eventuele extra ruimtes als een vergaderruimte of keuken. Ruimtes als deze bevatten vaak veel extra spullen die verhuisd moeten worden. Daarnaast kunnen wij uw verhuizing nog gemakkelijker en sneller maken met extra diensten. Hierdoor zullen de kosten van de verhuizing stijgen, maar kunt u sneller weer aan de slag. Denk hierbij aan het demonteren en monteren van uw meubels of het inzetten van extra verhuizers. 

Altijd de beste prijs

We hadden al geconstateerd dat efficiënt en snel verhuizen belangrijk is bij zakelijke verhuizingen. Door zo min mogelijk tijd te verliezen aan verhuizen, kan uw onderneming zich focussen op de reden van de verhuizing: groei. Met hulp van onze professionele verhuizers hoeft u zich nergens zorgen om te maken. De kosten worden bepaald door uw wensen, waardoor u altijd de beste prijs betaald voor uw verhuizing. Dus heeft u plannen voor een zakelijke verhuizing in Rotterdam? Aarzel niet om dit uit te besteden aan de professionals. Huur Verhuisbedrijf Rotterdam in voor een efficiënte en snelle zakelijke verhuizing. Bekijk onze website voor meer informatie of vraag een offerte aan via www.keurmerkverhuizer.nl.

http://keurmerkverhuizer.nl