Stravos
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tuin bestrating door de specialist in Breda

Bent u woonachtig in Breda en omgeving en op zoek naar een specialist die uw tuinpad, de oprit, het gazon of terras onderhanden kan nemen? Een specialist die verstand heeft van zaken, heldere afspraken maakt en keurig nietjes werk? Kies dan voor Egalisee Bestratingen. Ons vaste team weet van wanten en helpen u graag bij iedere tuin- of bestratingsklus.

Aantrekkelijke prijzen sierbestrating

U kunt bij ons kiezen uit een prachtig assortiment tegels en stenen tegen scherpe prijzen. Op het gebied van sierbestrating in Breda heeft Egalisee zich meer dan bewezen. Het team bestaat uit louter vakmensen. Stuk voor stuk hebben zij ruime ervaring én een grote passie voor bestratingswerkzaamheden.

Het is niet perse nodig dat u al een vastomlijnd plan heeft. We kunnen ook geheel vrijblijvend een aantal voorstellen doen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een modern pad van keramische tegels of een authentiek Schellevis patroon? Andere mogelijkheden qua sierbestrating zijn duurzaam en kleurvast hardsteen, half-verhardingen -deze zijn vooral voor opritten aan te raden- en betonsteen. Stel u heeft hulp nodig op een ander vlak, ook dan bent u meer dan welkom bij Egalisee. Denkt u dan aan het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, een tuinhuis, een overkapping of een vijver. Allerlei snoei- en kap-klussen kunnen wij ook voor u doen.

Keramische buitentegels, prachtig!

De aanleg van een mooi terras van keramische tegels in Breda, dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Egalisee Bestratingen. Een terras is pas een goed, functioneel terras als er kwaliteitstegels gebruikt zijn. En als het om kwaliteit gaat, bent u bij Bas Beekers en Anton Baremans van Egalisee aan het juiste adres!

Een tegelsoort die wij van harte aanbevelen is de keramische tegel. Deze zijn gemaakt van klei, mineralen en zand. Om de tegels sterk en robuust te maken worden ze op hoge temperaturen gebakken. Het resultaat is een uitstekende tegel die nauwelijks onderhoud vraagt. Dus, bent u plannen aan het maken bent voor een terras dan zijn keramische tegels een uitstekende keuze.

Deze A-merk tegels van circa 2 cm dik zijn bestand tegen het wisselvallige Nederlandse klimaat. Het leggen van dit soort tegels is specialistenwerk. Het is namelijk vereist de ondergrond eerst goed te verdichten en vervolgens uit te vlakken. Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Bas is te bereiken op 06-38932453. Antons nummer is 06-53650609. Een mail sturen is ook mogelijk: info @ egaliseebestratingen.nl is het adres.