Stravos
Image default
Rechten

Dit bedrijf helpt u bij het opstellen van een pachtovereenkomst

Kadastrale gegevens en de oppervlakte van het pachtobject zijn voorbeelden van waar naar gekeken wordt. Wilt u een pachtovereenkomst afsluiten om een stuk landbouwgrond te gebruiken voor uw bedrijf? Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 zelfs nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.

Een pachtovereenkomst opstellen of een subsidie aanvragen? Reken op de specialist!

Het opstellen van een pachtovereenkomst is een vak apart. Daarom is het verstandig om dit uit te besteden. De moderne landbouwer moet van alle markten thuis zijn. Hij moet weten hoe hij dieren moet verzorgen en gewassen moet kweken. Maar ook vergunningen en subsidies aanvragen en een pachtovereenkomst opstellen wanneer hij grond verhuurt of huurt. U staat er niet alleen voor met de hulp van een gespecialiseerd agrarisch adviesbureau. Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau beantwoordt al uw vragen over relevante regels en wetten. Verdere geven zij concrete hulp bij uw problemen. Heeft u schade geleden door wateroverlast? Dan helpen zij uw aansprakelijkheidsstelling onderbouwen. Heeft de herziening van de bestemmingplannen negatieve gevolgen, dan verdedigen zij uw zaak in een hoorzitting. Zij zijn de ideale partner voor uw landbouwbedrijf.

Stel uw pachtovereenkomst op met hulp van de expert

Ontvangt u graag advies? Of wilt u meer informatie? Als landbouwer, bent u het liefst bezig op het veld of in de stallen. Bij een landbouwbedrijf komt echter heel wat papierwerk en juridische taken bij kijken. Denk aan het opstellen van een pachtovereenkomst of het aanvragen van subsidies bij de rijksoverheid. Maak daarom gebruik van de diensten van een deskundig adviesbureau gespecialiseerd in de agrarische sector. Bogers Kruisland Juridische-Agrarisch adviesbureau geeft u persoonlijk advies omtrent de relevante wetgeving voor uw pachtovereenkomst en stelt ze voor u op. U krijgt gegarandeerd een correcte pachtovereenkomst die tijdig wordt verstuurd naar de rijksoverheid. Bovendien vragen ze de nodige subsidies aan voor uw landbouwbedrijf. Zo heeft u meer tijd voor uw dieren en gewassen.