Stravos
Image default
Woning en Tuin

Een tuinschilderij als blikvanger in je tuin?

Wil jij komende zomer een echte blikvanger in je tuin? Dan kun je nu misschien al beginnen nadenken over een tuinschilderij of tuinposter! Op tuinposter.nl vind je de ruimste keuze van de Benelux. Je ontdekt er ontelbare tuinschilderijen, het ene nog mooier dan het andere. Duizenden foto’s om door te bladeren en om uit te kiezen. Een buitenposter kies je rustig, want door de kwaliteit van de muurposters van tuinposter.nl blijven ze wel 80 jaar hangen zonder in te boeten op de kleuren. Een tuinposter kleef of monteer je tegen de muur en zo hoef je nooit meer op een lelijke muur te kijken.

Hang je tuinschilderij op met maar liefst 7 verschillende bevestigingssysteem

Geregeld pakken ze bij tuinposter.nl uit met acties en wedstrijden, maar ook doorheen het jaar tik je hier eigenlijk super voordelig een muurposter op de kop. De mogelijkheden om je tuinschilderij op te hangen zijn enorm en er is wel een bevestigingssysteem waar jij in je tuin mee overweg kan. Niet in elke tuin gaat bijvoorbeeld een tuinhouten frame passen, maar heb je de ruimte dan ziet het er wel fantastisch uit. Maar net zo goed kies je voor een zelfklevende poster waar je verder geen omkijken naar hebt.

Niets dan voordelen met een tuinschilderij van Tuinposter.nl

Bij tuinposter.nl draaien ze al heel wat jaren mee en je vindt dan ook heel wat inspiratie van klanten online. Bovendien leveren ze overduidelijk kwalitatieve tuinposters, anders draai je niet zolang mee. De muurposters kunnen tegen een stootje en zijn afwasbaar. Komen er spatten op, dan kun je deze met een vochtige doek verwijderen. De tuinposters kunnen stuk voor stuk op maat geleverd worden. Jij bepaalt immers hoe groot je je tuinposter wil. Je bent niet gebonden aan vaste maten, dus je buitenschilderij past steeds perfect.

Je eigen foto op je tuinposter

Als laatste wil ik je nog even meegeven dat het ook mogelijk is je eigen foto op je tuinposter te laten drukken. Vind je je ding niet tussen de 4.500 foto’s op de site of beschik je zelf over een fantastische foto die je tegen je muur wil zien, dan kun je je foto doorsturen. Ze controleren steeds de kwaliteit bij tuinposter.nl, dus je moet niet bang zijn voor een wazige foto op je buitenschilderij. Zo beschik je over een bijzonder tuinschilderij tegen je tuinmuur en het kost niet meer dan een ‘gewone’ foto.

https://www.tuinposter.nl