Stravos
Image default
Woningen

Woningontruiming Hilversum

Woningontruiming in Hilversum

Is er een woning (van uzelf of een naaste) die ontruimd moet worden? Wilt u daarvoor een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in woningontruiming? Maak kennis met 038 woningontruiming. Wij halen woningen door het hele land leeg, van Enschede tot Apeldoorn, Utrecht en Hilversum. Omdat we over sterke medewerkers met veel ervaring beschikken kunnen we dit erg vlot doen. Daarbij hanteren we ook nog eens zeer concurrerende prijzen. Wij gaan snel en efficiënt tewerk. Daarom komen we vooraf op bezoek om het pand door te nemen, zodat we goed bekend zijn met de indeling. Dit zal ons helpen efficiënter te kunnen werken. Na dit bezoekje wordt de offerte opgesteld, die u binnen 24 uur ontvangt. Heeft u het akkoord gegeven? Dan kunnen we zo snel als mogelijk overgaan op de ontruiming.

 

Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land.

 

Speciale omstandigheden zoals het overlijden van een persoon

Moet een woning ontruimd worden in Oost-Nederland wegens het overlijden van een dierbare? Dan passen wij onze werkwijze daar op aan. Het overlijden van een naaste is natuurlijk een emotionele aangelegenheid. Om die reden proberen wij u zo veel als we kunnen te ontzien. Ook kunnen we u van dienst zijn door spullen tijdelijk op te slaan, wanneer u daar een emotionele binding mee heeft.

  • Woningontruiming
  • Ook spoedontruiming (24 uursservice)
  • Opslag van goederen
  • Vloeren verwijderen
  • Scherpe offerte

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten? Zou u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06 816 583 60 of gebruik maken van ons online contactformulier, dat u op de website vindt.

https://www.038woningontruiming.nl/