Stravos
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers kunnen uw sedumdak voor u onderhouden

Zoekt u iemand voor sedumdak onderhoud? Dan moet u bij De Dakmakers zijn! Wij zitten niet alleen al meer dan 35 jaar in de dakdekkersbranche, wij hebben ons de afgelopen jaren ook nog eens ontwikkeld tot echte experts in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene daken.

Tegenwoordig zie je steeds vaker groene daken, zowel op bedrijfspanden als op privéwoningen. Een groen dak vraagt nauwelijks onderhoud waardoor mensen hier steeds vaker voor kiezen. In meerdere gemeentes wordt het hebben van een groen dak ook gestimuleerde en worden subsidies verstrekt voor groene daken. Een groen dak is namelijk goed voor het milieu, energiezuinig, duurzaam, gaat wateroverlast en overbelaste riolering tegen en zorgt voor een gezellig aanzicht, zeker in een stad met veel bebouwing.

Eén tot twee keer per jaar klein onderhoud

Hoewel een groen dak nauwelijks onderhoud vraagt is het wel belangrijk om één tot twee keer per jaar ongewenst onkruid te verwijderen, de beplanting te bemesten en de waterafvoer schoon te maken. Dit kunt u zelf doen maar kunt u natuurlijk ook prima uitbesteden aan ons. Wij zijn, in tegenstelling tot u, gewend om op daken te klimmen. Ook weten wij natuurlijk precies waar wij op moeten letten en onderwerpen wij uw dak aan een grondige inspectie.

In principe hoeft u een groen dak geen water te geven. Normaal gesproken hebben de planten genoeg aan het regenwater dat er in ons land valt. Wanneer er sprake is van een zeer droge periode is het wel aan te raden om het dak één tot twee keer per week wat te bevochtigen.

Repareren, renoveren, adviseren

Naast onderhoud van groene en andere soorten platte daken bieden wij natuurlijk ook nog andere diensten aan. Wij hebben een 24-uurs service zodat u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag kan bereiken voor een dakreparatie. Dus is de nood hoog omdat uw dak plotseling schade heeft opgelopen? Bel ons direct op en wij komen u zo snel mogelijk uit de brand helpen.

Ook voor het beste advies over alle verschillende daken kunt u bij ons aankloppen, wij vertellen u er alles over, met groot enthousiasme.

https://www.dakmakers.nl/