Stravos
Image default
Horeca

Detox kuur bij Juice Heroes

Bij Juice Heroes hebben we verschillende pakketten voor detox kuren die je kunt volgen. We hebben verschillende pakketten voor verschillend aantal dagen. Namelijk een kuur voor 1 dag, maar ook voor 3 dagen en 5 dagen. Dit zijn de 3 verschillende pakketten die je kunt kiezen bij Juice Heroes. Binnen deze 3 verschillende pakketten kun je ook nog kiezen tussen twee verschillende varianten. Namelijk de beginner en gevorderde variant. 

Binnen de 3 daagse detox kuur zijn er ook nog twee verschillende varianten. De beginner variant en de expert versie. Maar wat houdt de kuur nu precies in? De detox kuur voor 3 dagen is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier te sapvasten. Gedurende drie dagen drink je het hoogste kwaliteit sap van maar liefst 10 kg (!) groente en fruit. De drie daagse detox sapkuur bestaat uit 18 juices en 3 juice shots waarbij je een grote hoeveelheid voedingstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt die van nature aanwezig zijn in groente en fruit. Door te sapvasten krijgt je spijsvertering een pauze en boost je je weerstand en algehele gezondheid. Ook laat je ongezonde gewoontes zoals roken, alcohol en koffie achterwege. Een detox kuur volgen is dus super goed voor je en er zijn zoveel redenen om het een keer te proberen. Een 3 daagse detox kuur is goed te doen en helpt al super goed om je levensstijl te verbeteren. 

Er zitten zoals je hierboven kan zien super veel voordelen aan het doen van een detox kuur. Op onze website van Juice Heroes kun je nog veel meer informatie vinden over de detox kuren en wat het met je lichaam doet. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegeven op onze website. Ook kunt u natuurlijk de kuur online bestellen. Super leuk om te proberen en je kunt ook samen met een vriend of vriendin de kuur doen. Enjoy!