Stravos
Image default
Dienstverlening

Door woningontruiming uit te besteden, bespaar je tijd en energie

Gaat u verhuizen of is er familielid komen te overlijden? Dan zal er een huis ontruiming plaats moeten vinden. Dit vergt meestal aardig wat tijd en energie. Deze zorgen kunt u ook uitbesteden aan een betrouwbaar bedrijf als Alle Rommel Opgeruimd. Dit bedrijf heeft 20 jaar ervaring met het ontruimen van diverse soorten woningen en heeft dus kennis van zaken. Zij zullen op een discrete en respectvolle wijze uw koop of huurwoning leeghalen. U bepaalt eerst welke spullen u wilt bewaren. Vervolgens worden de overige inboedel netjes door de medewerkers ingepakt en afgevoerd in blanco vrachtauto’s. Spullen belanden dus nooit in een open afvalbak op straat. Wat wel zo’n prettige gedachte is. Daarbij is het mogelijk om bepaalde spullen zoals meubels, boeken of keukengerei naar een kringloopwinkel te laten brengen. Zodat iemand anders deze nog kan gebruiken.

Moet u een huurwoning binnen 7 dagen opleveren en terugbrengen in de oorspronkelijke staat? Bij Alle Rommel Opgeruimd kan dit geregeld worden omdat ze de beschikking hebben over meerdere ploegen en een flexibele planning.

Kostenbepaling huisontruiming

De kosten voor woningontruimingen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals:

–        Hoe zijn de afvoermogelijkheden?

–        Bij een etagewoning: is er een lift aanwezig?

–        Zijn er takelmogelijkheden?

–        Hoeveel spullen moeten er ontruimd worden?

–        Zijn er nog extra werkzaamheden?

Om een indicatie van de kosten voor een huisontruiming te krijgen, kunt u ze 7 dagen per week bellen op telefoonnummer: 0252 742 502. Zij zullen u een aantal vragen stellen. Op basis van de gegeven informatie kunnen ze u een richtprijs geven. Wanneer u weet wat er ontruimd moet worden kunt u informatie en eventueel foto’s naar ze toesturen en kunnen ze u zo mogelijk een prijs per mail sturen. Om een exacte opgave van de prijs te krijgen dient de woning bezichtigd te worden. Deze bezichtiging is kosteloos. Hierna ontvangt u de offerte met de definitieve prijs. Er zijn nooit kosten achteraf.

https://www.allerommelopgeruimd.nl