Stravos
Image default
Dienstverlening

Je smartphone laten repareren is een slimme keuze

Een smartphone is een onmisbaar item geworden in deze tijd van WhatsAppen, posten op social media en surfen op internet. Gemiddeld kijkt een smartphone gebruiker zo’n 221 keer op zijn mobiel. Per dag wordt een smartphone gemiddeld 3 uur en 16 minuten gebruikt. Door dit intensieve gebruik is er ook een groter risico dat er iets kapot gaat aan je smartphone. Heb je een barst in je scherm van je smartphone? Laat je gsm scherm repareren in Breda bij PDArepair. Deze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen jouw smartphone vlot en vakkundig repareren. De meeste reparaties kunnen in gemiddeld een half uur gerepareerd worden.

Reparaties

Moet je jouw telefoon vaak opladen omdat de batterij snel leeg is? Dan is het slim om de telefoon batterij vervangen voor een nieuwe batterij. Daarnaast kun je bij PDArepair ook waterschade laten herstellen of de oplaadingang laten repareren. Op de website kun je zien per model welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden.

Verzekeren tegen schade

Als je jouw telefoon hebt laten vallen in huis en je hebt een inboedelverzekering met complete dekking dan wordt de schade vergoed. Als je een buitenshuis inboedelverzekering hebt afgesloten en je laat je telefoon buiten vallen wordt deze ook vergoed. Daarom is het niet onverstandig om te bekijken hoe je verzekerd bent en je inboedelverzekering waar nodig op te waarderen.

Waarom repareren van je smartphone een goed idee is

Jaarlijks produceren we wereldwijd meer dan 50 miljoen ton elektronisch afval, waaronder mobiele telefoons. Om deze afvalberg te beperken, kun je in plaats van je telefoon weg te gooien deze laten repareren, waardoor je de levensduur van jouw toestel verlengd. Eigenlijk is het een win-win situatie. Een reparatie spaart jou geld uit aan een nieuw toestel en hierdoor wordt ook het milieu minder belast.

https://pdarepair.nl