Stravos
Image default
Financieel

De beleggingsplatformen eToro en DEGIRO

Beleggen wordt steeds toegankelijker voor een breed publiek. Dit heeft er vooral mee te maken omdat je nu niet meer hoeft te beleggen in eigen beheer. Je dient natuurlijk wel rekening te houden met je inleg, want bij het beleggen geldt altijd dat je je inleg kunt verliezen. Strategieën bedenken was waar de meeste moeite mee hadden, tot de komst van beleggingsplatformen. Via platforms zoals bijvoorbeeld DEGIRO en eToro kun je beleggen in wereldwijde aandelen. Om te bepalen welke het beste beleggingsplatformis, kun je het beste kijken naar de verschillende mogelijkheden die de platforms aanbieden en reviews lezen.

Beleggen op verschillende mogelijkheden via eToro

eToro is het perfecte platform voor de beginners. En dan gaat het ook echt om de beginners die helemaal geen ervaring hebben met beleggen. Dit heeft er vooral mee te maken omdat je goed kan oefenen bij dit platform. Je kunt een demo account aanmaken om vervolgens met 100 000 euro te gaan oefenen met beleggen. Waar je bij de meeste platforms belegd voor de langere termijn, kun je hier ook daytraden en voor kortetermijnbeleggen. De servicekosten zijn minimaal en daarnaast zijn de kosten voor de transacties duidelijk te zien op de website. Om te weten of deze broker iets voor jou is, kun je de eToro reviewdoorlezen.

De wereldwijde markt op met DEGIRO

DEGIRO is een ander bekend platform waar je kunt beleggen. Je krijgt er een eigen bankrekeningnummer waardoor je kunt profiteren van een depositokorting. Je hebt te maken met maandelijkse vaste kosten en hierdoor profiteren langetermijnbeleggers het meeste. Je bent altijd de eigenaar van de aandelen die je koopt. Is DEGIRO iets voor jou? Lees dan DEGIRO Review.

Beleggen biedt veel meer kansen dan sparen, maar houd er altijd rekening mee dat je de inleg kunt verliezen.

https://beter-beleggen.nl/