Stravos
Image default
Aanbiedingen

Creëer jij de perfect nagels?

Heb jij mooie nagels? Zorg ervoor dat jouw nagels de show stelen door middel van gel nagellak van Topcode Costmetics. Er zijn enorm veel verschillende soorten gel nagellak verkrijgbaar. Daarnaast verstevigt de gel nagellak jouw nagels, dus ook als je nagels niet al te sterk zijn, kan je gebruik maken van gel nagellak. Wij vertellen jouw graag meer over het creëren van de perfecte nagels. 

Het aanbrengen 

Wil jij jouw nagels een leuke kleur geven of ga jij graag aan de slag om een creatie op jouw nagels te maken? Het kan allemaal met de gel nagellak. Het aanbrengen van gel nagellak vereist net iets meer aandacht dan het aanbrengen van normale nagellak. Bij het aanbrengen van gel nagellak ben je een UV- of LED-lamp nodig voor het drogen van je nagels. Velen van ons vinden het te veel werk om alles in huis te halen en gaan liever naar de nagelsalon. Heb jij daar nou geen tijd en geld voor? Dan kan je het natuurlijk ook gewoon zelf proberen. Oefening baart kunst!

Hoe werkt het? 

Voor het aanbrengen van jouw nagels hebben we een aantal stappen. Je begint met het vijlen van jouw nagels in een natuurlijke vorm; dit zorgt voor een verzorgde uitstraling. Daarnaast ga je de nagels zelf ook polijsten, op deze manier zal de gel nagellak beter hechten op jouw nagel. Vervolgens kan je van start gaan met het lakken. Het advies is om te beginnen met een basecoat. Deze laat je ongeveer 1 à 2 minuten drogen onder de lamp. Vervolgens breng jij een kleurtje aan die jij graag op je nagels wilt hebben. Deze laat je wederom 1 à 2 minuten drogen onder de lamp. Indien je de dekking niet voldoende vindt, dan kan je het proces herhalen. Ben jij tevreden over je gelakte nagels? Dan is het tijd om de topcoat aan te brengen. Deze laat je wederom 1 à 2 minuten drogen onder de lamp. 

Hoe lang geniet jij van de gel nagellak? 

De gel nagellak blijft over het algemeen wel ongeveer tot 3 weken mooi op je nagels zitten. Heb jij je teennagels gelakt met gel nagellak? Dan blijft de gel nagellak gedurende een periode van 6 weken zitten. De gel nagellak is dikker dan de normale nagellak en daardoor ook steviger. Door middel van de basecoat, gel nagellak en de topcoat, blijft de nagellak een lange tijd zitten. Ontstaan er barstjes, verkleuringen of groeit jouw gel nagellak uit? Dan is het tijd om de nagellak te verwijderen.


https://www.topcodecosmetics.nl/