Stravos
Image default
Financieel

Waarom kiezen voor One People Services Payroll

 

Jij wilt graag een payroll constructie opzetten voor je bedrijf? Dan ben je zeker niet de enige, er zijn namelijk steeds meer ondernemers die kiezen voor een dergelijke constructie in een poging om veel kosten te besparen. Zoals je wellicht al hebt gezien zijn er ontzettend veel bedrijven te vinden die je kunt benaderen voor het opzetten van een payroll constructie. Een van de bekendste opties van dit moment is One People Services. Benieuwd waarom ik heb gekozen voor deze dienst? In dit artikel geef ik je antwoord op deze belangrijke vraag!

Waarom kiezen voor payroll bedrijven?

Straks laat ik je waarom je zou moeten kiezen voor de Payroll constructie van One Plus Services. Echter is het handig om eerst even in te gaan op de algemene vraag waarom het handig is om te kiezen voor payroll bedrijven. Door te kiezen voor payroll bedrijven ben je in staat om op jaarbasis een hoop kosten te besparen. Dit komt voornamelijk door het feit dat je zelf niet meer de juridisch verantwoordelijke bent voor de mensen die werken onder deze constructie. De werknemers werken wel voor je, maar staan op papier niet daadwerkelijk bij het bedrijf. Daar komt ook nog eens bij dat er minder snel fouten zullen worden gemaakt bij het invullen en het storten van het loon. Mocht je weinig middelen hebben als ondernemer dan biedt payrolling de mogelijkheid om al het werk eenvoudig uit handen te geven.

Waarom ik heb gekozen voor One People Services

Zoals ik al kort heb vermeld heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van One People Services. De voornaamste reden dat ik heb gekozen voor deze aanbieder is het feit dat deze aanbieder bekend staat om de voordelige tarieven. Deze voordelige tarieven maken het ook voor de kleinere ondernemers mogelijk om een payroll constructie op te zetten op een eenvoudige manier. Een andere reden is het feit dat deze aanbieder het mogelijk maakt om de gratis backoffice portal te gebruiken. Door middel van deze handige portal is het mogelijk om precies in de gaten te houden hoe het er eigenlijk voor staat met de constructie. Het laatste voordeel is dat je zelf je bedrijfslogo kunt gebruiken op al het papierwerk, zonder dat je zelf aan te merken bent als de juridisch verantwoordelijke partij.

Een verstandige payroll keuze

De vele voordelen maken One Plus Services tot een verstandige keuze voor alle bedrijven die graag een payroll constructie op willen zetten. Door de voordelige kosten en door het feit dat je alles uit handen kunt geven zal je in staat zijn om het jezelf een stuk eenvoudiger te maken. Van belang is om te weten dat het lastig is om een vaste prijs vast te stellen voor de payroll constructie. Dit is namelijk altijd afhankelijk van de situatie en van het bedrijf. Maak daarom zeker gebruik van onze offerte mogelijkheid om zelf in kaart te brengen hoeveel geld je kwijt bent!