Stravos
Image default
Auto's en Motoren

Haal je auto theorie examen snel met 123-theorie.nl

Zit jij tegen het leren van je auto theorie aan te hikken? Maar begint de tijd nu wel een beetje te dringen omdat je bijna zover bent om je praktijkexamen te mogen rijden? Dan moet je wel gaan opschieten met het halen van je theorie examen. Het theorie examen moet je namelijk eerst gehaald hebben voor je mag deelnemen aan het praktijk examen. Maar geen zorgen, 123-theorie kan jou helpen! Hoe dan? Met onze theoriecursus! En gelukkig kost onze theoriecursus je helemaal niet veel tijd. Bij ons volg je 1 dag theorie cursus en doe je ook nog eens op die dag examen bij het CBR.

Hoe kan de theorie zo snel goed aangeleerd worden?

Heb je om je heen gehoord dat je meestal meerdere dagen, of in sommige gevallen zelfs weken, nodig hebt om alle theorie goed aan te leren? En vraag je je daarom af hoe wij jou alle theorie dan binnen 1 dag aan kunnen leren?

Onze cursus zit zo goed in elkaar dat we echt aan 1 dag genoeg hebben. Klassikaal behandelen we alle theorie die jij moet weten om het examen succesvol te kunnen maken. We maken hierbij gebruik van overzichtelijk en up-to-date beeldmateriaal waardoor de lesstof nog duidelijker wordt. De docent van wie je les krijgt houdt een relaxte manier van lesgeven aan. Alles wordt rustig uitgelegd en er is uiteraard alle tijd voor vragen of extra uitleg. De docent geeft je tips en trucs waar je echt iets aan hebt. Ook heeft hij nog handige ezelsbruggetjes voor je, waardoor je de moeilijke theorie niet meer zal vergeten. Na de theorieles is het tijd om oefen examens te maken. Deze examens zijn hetzelfde als de examens bij het CBR, je weet dus meteen wat je straks te wachten staat. Een betere voorbereiding is er niet!

Van leren krijg je honger dus hebben wij een mooie lunch voor je geregeld. Na de lunch gaan we met de groep cursisten naar het CBR. Tijd om je examen te maken. Wedden dat ook jij gewoon in 1 keer slaagt!

Schrijf je in voor de cursus op een locatie naar keuze

Je kan door het hele land aan onze theoriecursus deelnemen. Zo geven we onder andere een theoriecursus in Den Haag, in Utrecht, in Leeuwarden, in Maastricht en in vele andere steden.

Dus wil jij snel de theorie leren en je examen halen? Doe dan mee met onze cursus op een locatie naar keuze.

https://www.123-theorie.nl/