Stravos
Image default
Gezondheid

Viridian: ethische voedingssupplementen van zuivere kwaliteit

Viridian is gespecialiseerd in schone en pure voedingssupplementen van zuivere kwaliteit. De producten bevatten biologische, veganistische of duurzame ingrediënten en zijn gebaseerd op fundamentele principes zoals zuiverheid, liefdadigheid en toewijding aan de sociale problemen van het milieu. De voedingssupplementen en multivitaminen van Viridian hebben een bewezen natuurlijke werkzaamheid en beïnvloeden je gezondheid op een bijzonder positieve manier.

Wist je dat ruim de helft van de hedendaagse tabletten gemaakt zijn met bindmiddelen? Voor sommige zeer gevoelige of allergische mensen kan dit een probleem zijn. Stearinezuur, magnesiumstearaat, titaniumoxide of kunstmatige kleurstoffen zijn enkele van de meest gebruikte en toegestane additieven om deze pillen te binden, smeren, vullen en kleur en glans te geven. Bij Viridian-capsules worden poeders en vloeistoffen gemaakt zonder deze toevoegingen. Dit bewijst dat het mogelijk is om voedingssupplementen te vervaardigen die geschikt zijn voor de meeste mensen.

De brede catalogus van Viridian-producten omvat vitamines, mineralen, kruiden, voedingsoliën, speciale supplementen en balsems, naast andere middelen waarmee het bedrijf de levenskwaliteit en het welzijn van een brede sector van de samenleving wil verbeteren. Het toonaangevende merk test bovendien niet op dieren en is in al haar processen, van het zaadje tot de recyclingbank, zuinig op het milieu. Kortom, het bedrijf biedt natuurlijke, schone en pure producten om de levenskwaliteit en het welzijn van een brede bevolkingssector te bevorderen.

Viridian zag het levenslicht in het hart van het Verenigd Koninkrijk en kan bogen op meer dan vijftien jaren ervaring. Het merk biedt specifieke producten en behandelingen die betrekking hebben op botverzorging, schoonheid, de juiste groei van kinderen, een optimale werking van de hersenen, de spijsvertering of energetische sporten. Viridian heeft ook producten om het immuunsysteem te versterken, gewrichten te onderhouden of voor mondverzorging. Het bedrijf draagt ​​met zijn supplementen en vitamines bij aan de behandeling van vruchtbaarheid en mannelijke en vrouwelijke seksualiteit.