Stravos
Image default
Gezondheid

Resultaatgericht trainen vanuit huis met StimaWELL EMS

Heb je moeite om jezelf te stimuleren om elke week naar de sportschool te gaan? Je bent zeker niet de enige. Maar er is een handige en effectieve oplossing waarvoor je deur niet uit hoeft en toch jezelf kan trainen. Met StimaWELL EMS kun je thuis of onderweg trainen op tijden die voor jou het beste uitkomt. Ook andere gezinsleden kunnen gebruik maken van StimaWELL EMS. EMS staat voor Elektrische spierstimulatie. Deze vorm van stimulatie wordt al ongeveer 50 jaar succesvol toegepast. De kleefelektroden zijn bevestigd in het EMS pak die elektrische impulsen afgeven op specifieke spiergebieden. Hiermee kunnen alle spiergroepen in een keer aangestuurd worden. EMS heeft vele voordelen zoals het verbeteren van je figuur, meer kracht ontwikkelen en het versterken van je rug en bekkenbodem. Bekkenbodem oefeningen kunnen helpen om ongewenste incontinentie te voorkomen en versterkt de romp. Bekkenbodem oefeningen man kunnen daarnaast ook helpen tegen erectiestoornissen.

Een programma van StimaWELL EMS is prima in te plannen tussen anderen bezigheden op een dag. In slechts 20 minuten kun je een training uitvoeren. Door 2x per week een EMS training uit te voeren kun je in een paar maanden al mooie resultaten behalen. Door de hoge kwaliteitsstandaarden en de wetgeving voor medische hulpmiddelen is StimaWELL EMS volledig veilig te gebruiken.

EMS basisuitrusting

Om een EMS training uit te kunnen voeren, heb je de volgende attributen nodig:

–        StimaWELL® EMS-trainingsapparaat met 12 kanalen

–        StimaWELL® EMS pak kopen met 12 kanalen of een stimulatievest

–        StimaWELL® bandelektroden

De StimaWELL® bandelektroden zijn gemaakt van een flexibel en elastisch materiaal. Deze bandelektroden kun je goed gebruiken voor het trainen van de kuiten, de dijen en de onder- en bovenarmen. Het StimaWELL® 12-kanaals-stimulatiepak is in 9 maten verkrijgbaar. De volgende spiergroepen kunnen door de elektroden worden gestimuleerd: billen, de boven- en onderrug, de taille, de schuine buikspieren, de boven- en onderbuik en de borstspieren. De richting van de stroom tussen de elektroden kan door het EMS-apparaat worden bepaald. Hierdoor worden verschillende spieren gestimuleerd.

https://www.stimawell.com/