Stravos
Image default
Gezondheid

manukahoning van manukahoningdokter

Manukahoning van manukahoningdokter

Manuka honing bevat ook een hoger gehalte aan antioxidanten dan normale honing. Flavonoïden, een familie van antioxidanten die worden geassocieerd met het verbeteren van fysieke prestaties en het bieden van bescherming tegen vervuiling en dagelijkse stress, zijn er bijzonder overvloedig in aanwezig. Dit houdt in dat het regelmatig consumeren van Manuka honing kan helpen bij het voorkomen van ziekte en cognitieve achteruitgang.

Manukahoning van manukahoningdokter

Manuka honing bevat minieme hoeveelheden van veel mineralen, waaronder vitamine B, ijzer, magnesium, koper en zink. Deze eigenschappen en de andere voordelen van honing zijn ook aanwezig in gewone honing, maar Manuka honing heeft hogere niveaus van de bovengenoemde mineralen. Omdat ijzer-, zink- en B-vitamines voedingsstoffen zijn waar je extra voorzichtig mee moet zijn om voldoende binnen te krijgen, vooral als je een plantaardig dieet volgt, kan Manuka honing op deze manier helpen. Ben je op zoek naar echte Manuka honing? Bezoek onze website op Manukahoning van manukahoningdokter

Manuka honing houdt de hydratatie van je huid op peil. Onze huid is glad vanwege zijn elasticiteit en er ontstaan rimpels wanneer de eiwitten collageen opraken. Manuka honing heeft veel vitamine C, wat de collageenproductie helpt voorkomen en stimuleren, waardoor rimpels worden geminimaliseerd. Je straalt daardoor vanzelf. Slechts een deel van je huid zit op je gezicht! Alle huidtypes hebben baat bij de bevochtigingsmiddelen van Manuka honing, of stoffen die het vasthouden van vocht bevorderen. Manuka honing kan ook helpen bij het onderhoud van je haar, dat nauw verbonden is met dat van je huid. Het is perfect voor het hydrateren en vasthouden van vocht in je haar vanwege het vermogen van de hydraterende kwaliteit om vocht vast te houden. Het kan ook helpen bij de behandeling van een droge huid en zelfs een droge hoofdhuid.

Manukahoning van manukahoningdokter

De huid profiteert van de kalmerende en hydraterende eigenschappen van Manuka honing. Dit wordt gedaan zodat de interne en externe oppervlakken van jouw lichaam kunnen profiteren van de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Deze eigenschappen zijn aanwezig in alle honing, maar Manuka honing bevat ze op een sterkere manier.