Stravos
Image default
Bedrijven

Wat zeggen jouw schoenen over jou?

Heerlijk shoppen tot je een ons weegt. Dat is fijn. Vooral schoenen zijn enorm gewild. Hou jij wel van stoere laarzen? Dikke kans dat je dan ook fan bent van de bootstock cowboylaarzen. Bij bootstock hebben ze namelijk de mooiste cowboylaarzen die jij je maar kunt bedenken. Er zijn ook mensen die gek zijn op sneakers en zo meer dan dertig paar in de kast hebben. Welke schoenen draag jij eigenlijk graag? Wat zegt dit eigenlijk over jou?

Bootstock cowboylaarzen met cowboylaarzen sale

Heb jij cowboylaarzen in de kast staan? Dan zegt dit wel wat over jou. Over het algemeen zijn er meer mensen die met sneakers lopen, dan mensen die met cowboylaarzen lopen. Mensen met cowboylaarzen zijn vaak wat eigenzinniger en het zijn harde werkers. Het zijn trendsetters of ze zijn juist wars van trends. Vaak is wat niet standaard is, wat duurder. Maar dat hoeft niet zo te zijn, gelukkig is er ook cowboylaarzen sale.

Enkelaarsjes

Draag jij graag enkellaarsjes? Pas dan maar op of beter gezegd, dan moeten anderen misschien wel oppassen. Het blijkt namelijk dat vaak de wat agressieve of in ieder geval pittigere types, enkellaarsjes dragen. Jaja, het is maar dat je het weet. Misschien handig om te weten, als je met iemand gaat daten.

Praktische schoenen

De praktische schoenen. Misschien noem jij het stiekem ook wel de saaie schoenen. Vind jij praktische schoenen juist saai? Dan kan het maar zo zijn dat je zelf graag opvallende en kleurrijke schoenen draagt. Herken je het al? Ja, het schijnt zo te zijn dat de extraverten, vaak de meer opvallende schoenen kopen. Niet erg verrassend natuurlijk. Een introvert heeft vaak niet zo’n behoefte om met het hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dus ook niet met de schoenen.

Naaldhakken

Ja wel een beetje cliché, maar vaak zijn het wel de ambitieuze zakenvrouwen die graag naaldhakken dragen. Zie je dus zo’n vrouw, dan kan het maar zo zijn dat deze vrouw die zakenvrouw is, die je denkt dat ze is.