Stravos
Image default
Bedrijven

Zorg voor een unieke sfeer in huis met led strips

Een RGB Led light strip van 3 meter is hip en helemaal de toekomst. Daar zijn we het allemaal over eens. Je weet vast ook dat verlichting belangrijk is voor het neerzetten van ambiance. Met gekleurd licht zorg je gemakkelijk voor de juiste stemming. Wil je binnen of buiten een unieke sfeer maken, dan doe je dat op simpel door het plaatsen van een of meerdere led strips in huis of tuin.

Wat je moet weten over led strips

Een led strip is een lange smalle strook met daarop honderden kleine ledlampjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van twee tot wel 20 meter lang. De led strips van Lideka Home blinken uit in kwaliteit en zeker ook in bedieningsgemak. De kleur van de led verlichting strip kun je namelijk gemakkelijk zelf instellen via de afstandsbediening of de speciale app op je device. Je hebt daarbij ook echt wat te kiezen, want de strips zijn op 16 miljoen verschillende tinten en kleurcombinaties in te stellen.

Met een of meerdere led light strips in je woonkamer, slaapkamer, keuken of welke andere binnen of buitenruimte dan ook heb je onbeperkte mogelijkheden om die plek helemaal naar wens te verlichten. Met een druk op de knop of een swipe op je device stel je de led strip in op een kleur die perfect past bij de activiteiten of die het beste past bij je ‘mood’ of stemming.

Door de led strips te koppelen aan Google Home integreer je ze perfect binnen je smart home. Zo kun je met onze led verlichting helemaal automatisch zorgen voor licht dat perfect past bij de gewenste ambiance. Het maakt daarbij niet uit of je helder licht wil, om gefocust te kunnen werken of juist gekleurd licht om helemaal te kunnen relaxen. Met led strips bepaal je het helemaal zelf.

Meer voordelen van led verlichting strips

De led light strips zijn zelfklevend en daardoor zonder moeilijk gedoe te plaatsen. De strips zijn ook nog eens gemakkelijk op iedere gewenste maat te maken. En een ander groot voordeel is dat de led verlichting strips compact en flexibel zijn. Er is dus maar weinig ruimte nodig om de strips ergens te plaatsen. Hierdoor zijn de led light strips gemakkelijk weg te werken en op praktisch iedere plek te gebruiken.

Led verlichting en dus zeker ook de Lideka Home led strips zijn duurzaam. De strips verbruiken een stuk minder energie dan andere soorten van verlichting. Dat scheelt geld. Bovendien hebben de led strips in vergelijking met andere ouderwetse vormen van verlichting een veel langere levensduur, namelijk zo’n 50.000 uur. Kiezen voor een led strip is dus niet alleen praktisch, het is ook een hele verantwoorde en milieubewuste keuze.