Stravos
Image default
Gezondheid

Maak kennis met tandartspraktijk Nijmegen

De jaarlijkse controle komt er weer aan bij de tandartspraktijk Nijmegen. Een moment waar veel mensen tegenop zullen zien. Helemaal wanneer je net hebt ontdekt dat er een stuk vulling uit een kiest mist. Je moet er niet aan denken dat je op de tandartsen stoel ligt en er moet een vulling gemaakt worden. Je ziet er misschien tegenop dat het pijn zal gaan doen. Maar het is fijn om te weten dat je zelfs bij een tandarts geen pijn hoeft te hebben. Daarvoor zijn verdovingen uitgevonden. Tevens is het bij Tandrijk Mondzorg al bij binnenkomst een verademing. In een huiselijke praktijk kom je binnen en wordt goed opgevangen door het personeel. Hierdoor vergeet je al een beetje waarvoor je eigenlijk daar bent. 

 

Op zoek naar een goede tandarts

Je bent net verhuisd en op zoek naar een andere tandarts. Schrijf je in bij tandkliniek Nijmegen. Hier hebben zij nog ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Voordeel is dat je hier alleen maar door dezelfde tandarts geholpen wordt. Dat is een groot pluspunt. Vooral bij kinderen kan het lastig zijn om bij een behandeling een andere tandarts te hebben. Je kunt er dus vanuit gaan bij elke behandeling of controle hier bij Tandrijk Mondzorg, dat je door dezelfde tandarts geholpen wordt. 

Heb jij of je kind angst voor de tandarts dan wordt daar met de uiterste zorg mee omgegaan. Eerst wordt er een vertrouwen gewonnen voordat er een behandeling plaats gaat vinden. De behandeling wordt besproken en mocht het nodig zijn wordt er een verdoving gegeven om pijn uit te kunnen sluiten.