Stravos
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon.nl voor alle belangrijke nummers

Bij Zalando kun je terecht voor de meest uiteenlopende artikelen. Van accessoires tot schoenen en kleding. En van badmode, tot lingerie en tassen. Je kunt de volledige collectie online bestellen en krijgt een en ander vaak al de volgende dag aan de voordeur afgeleverd. Maar wat kun je doen als er iets ontbreekt, beschadigd is of als de maat niet blijkt te kloppen? Je kunt dan mailen of bellen met Zalando.

Dit is het punt waarop Klantenservicetelefoon om de hoek komt kijken! Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke klantenservicenummers, url’s van webshops en emailadressen. In onze database hebben we winkels, overheidsinstanties en andersoortige organisaties ondergebracht. Terug naar Zalando! Je bereikt deze van oorsprong Duitse firma via 0800 022 70 78. Ben je member van de Lounge Shopping Club dan is dit het nummer om te bellen: 0800 022 71 43. Meer info over Zalando vind je op onze site.

Bellen met Zalando?

Het telefoonnummer van Zalando kun je 24/7 online vinden bij Klantenservicetelefoon. Maar we doen meer voor je. Als je ons belt kunnen we je direct doorverbinden met een dienstdoende Zalando-medewerker. Deze online winkel hanteert de volgende bereikbaarheidstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en beide weekenddagen tussen 10.00 en 18.00 uur. Een tip van onze kant: houd het klantnummer of bestelnummer bij de hand, want daar wordt steevast naar gevraagd. Wist je dat Klantenservicetelefoon steeds populairder en bekender wordt? We hebben ons weten te specialiseren in telefonische consulten. Daarnaast beheren we een platform met gegevens van Nederlandse klantenservices. We zijn er voor iedereen. Lid worden of registreren is niet nodig. Ons nummer is 0906-1850en onze website is www.klantenservicetelefoon.nl. We zien je graag online en zitten klaar voor je belletje!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/