Stravos
Image default
Bedrijven

Tractor verkoop en verkoop van vrachtwagens

Snelle verkoop van vrachtwagens

Sta je op het punt om jouw vrachtwagen te verkopen maar heb je geen zin in al het gedoe er omheen? Bij Autotradex gaat de verkoop vrachtwagens zeer snel en zonder enig gedoe. Je kunt jouw vrachtwagen al binnen 24 uur verkopen. Buiten het verkopen van vrachtwagens, kun je hier ook terecht voor tractor verkoop. Je kunt beide zeer snel verkopen, je hebt namelijk al binnen een uur reactie en een bod, waardoor de verkoop binnen 24 uur afgerond kan worden. Het voertuig wordt opgehaald door Autotradex. Je krijgt dan ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs.

Altijd een goede prijs

Bij Autotradex krijg je altijd een goede prijs voor jouw vrachtwagen of trekker. Ze kopen ook merken die niet heel gangbaar zijn, waardoor je eigenlijk altijd jouw voertuig wel aan dit bedrijf kunt verkopen. Ze kopen de voertuigen in voor de export naar Afrika. Voertuigen die hier niet meer gebruikt kunnen worden, gaan vaak nog vele jaren mee in Afrikaanse landen. Het maakt niet uit als de tractor of vrachtwagen schade of defecten heeft. Je krijgt er altijd een marktconforme prijs voor, en Autotradex garandeert zelfs een hoogste prijsgarantie. Ze hebben een ophaaldienst door de gehele Benelux, dus ze komen het voertuig gewoon bij jou ophalen.

Meld jouw tractor of vrachtwagen nu aan

Heb je een vrachtwagen of tractor staan waar je graag van af wilt? Neem dan direct contact op met Autotradex via hun website. Hier staat een aanmeldformulier. Je kunt jouw voertuig via dit formulier aanmelden, waarna ze al binnen een uur een bod doen. Als je dit bod accepteert kan de verkoop binnen 24 uur afgerond worden. Voor meer informatie kijk je ook op de website. Ze zijn zeven dagen per week van 7:00 tot 23:00 uur bereikbaar via de telefoon.

https://autotradex.nl/